Splitska glumica Nataša Janjić Medančić i njezin suprug Nenad Medančić proslavili su četvrtu godišnjicu braka.

Nataša je tim povodom na Instagramu objavila njihovu crno-bijelu fotografiju na kojoj se ljube.

I opet, s tobom bih sve ponovila! Sretan nam prvi četverogodišnji mandat, ljubavi! Probajmo ga nadmašiti u drugom!’, stavila je u opis objave.

Pratitelji na društvenoj mreži su im čestitali i poželjeli im još mnogo ‘mandata’. Nakon toga je objavila fotku svog supruga koji pozira s velikim balonom s brojem četiri. 

'Jučer je bio divan dan', napisala je i dodala emotikon srca.

Inače, par se vjenčao u prosincu 2018. te imaju dvoje djece - sina Tonija i kćer Kaju. Glumica je u nedavnom intervjuu za Story, među ostalim, progovorila o braku i djeci.

'Laska mi, naravno, što mi je muž privlačan, ne osjećam se ugroženo. Baš naprotiv, zahvaljujem na komplimentima', rekla je.

Nataša Janjić i Nenad Medančić u braku su od prosinca 2018. godine
Robert Gašpert 

Tada smo je pitali ima li ljubomore u njihovom odnosu.

'Ljubomora je uvijek zdrava kada je u maloj dozi. Svoju ljubomoru iskazujem šalom pa ne mislim da trujem naš odnos time. I moj je suprug ima u maloj dozi. Mislim da je dobro dok je ima. To znači da nam je stalo jedno do drugog', poručila je.

Nataša Janjić i Nenad Medančić u braku su od prosinca 2018. godine
Instagram 

A evo što je rekla tko je od njih dvoje stroži roditelj.

Često muža uvalim u tzv. prljave poslove pa on bude stroži roditelj, ja ne toliko. Meni strogoća ne ide. Mislim da me moja djeca ne shvaćaju ozbiljno, a kada se tata postavi, čini mi se da ga više slušaju’, objasnila je.