Jedna od naših najpopularnijih glumica Nataša Janjić posljednjih godina uživa u obiteljskom životu sa suprugom Nenadom Medančićem i njihovo dvoje djece, sinčićem Tonijem i kćerkicom Kajom.

Sa svojim brojnim fanovima na Instagramu povremeno voli podijeliti trenutke iz privatnog života pa je tako nedavno sve oduševila snimkom na kojoj se udružila sa suprugom i pokazala jedan svoj talent koji su mnogi vjerojatno zaboravili da ima.

Naime, Nataša je pokazala da pjeva kao slavuj, zapjevavši pjesmu 'Balkanska ulica' grupe Magazin dok ju je suprug Nenad pratio na gitari.

‘Ovako mi to nekad kod kuće. Za dušu. I kad je kiša’, napisala je u opisu videa, a oduševljenih pohvala nije manjkalo.

Ovaj put je glumica raznježila fanove objavivši fotografije sa sinčićem Tonije iz lunaparka i podijelila njegovu preslatku rečenicu.

Nataša Janjić sa sinom Tonijem u lunaparku
Instagram 

‘Konačno smo otišli u luna park nakon ovih kiša! Mami nije bilo svejedno jer na neke vožnje nije mogla pustiti dijete samo, ali trogodišnjak je rekao: ‘Ne boj se, mama, ja te čuvam!’, napisala je uz fotografije.

Nataša je, podsjećamo, u nedavnom intervjuu za Story.hr progovorila i o majčinstvu i odgoju djece.

Nataša Janjić sa sinom Tonijem u lunaparku
Instagram 

'Moja djeca imaju milijun igračaka. Danas su lako dostupne, a često komentiram s mojom generacijom kako smo mi nekada imali jednu, ili možda par komada. Tada smo ih možda više i čuvali, cijenili jer smo znali da nije jednostavno dobiti drugu. Naša djeca su danas malo konzumeristički nastrojena i znaju da će lako dobiti novu igračku. Priznajem, slaba sam na djecu i često im kupujem igračke, ali dobra je stvar što je njihova cijena danas pristupačna pa s obzirom na to da se brzo zasite igračaka i traže nove podražaje’, rekla je Nataša.

Iako, možda smo preblagi prema našoj djeci i ponekad je u redu reći 'ne, ne možeš dobiti novu igračku', jer ne pamtim da sam ja imala neku traumu kada mi roditelji nisu htjeli priuštiti sve što sam poželjela’, dodala je.

Otkrila nam je i kako njena djeca reagiraju kad je vide na televiziji.

'Vide me oni nekad na televiziji, ali nisu svjesni što to znači. Kada dođe vrijeme da ih upoznam s tim dijelom svog života, neću imati problem s tim', zaključila je Nataša.