Jedan od omiljenih domaćih poznatih parova su definitivno Nataša Janjić Medančić i njen suprug Nenad Medančić koji su nedavno proslavili četvrtu godišnjicu braka. Glumica povremeno podijeli njihove zajedničke, ali i obiteljske fotografije, koje uvijek privuku pozornost na društvenim mrežama. Sad je otkrila kako su njih dvoje proveli Valentinovo.

Prvo je suprugu uz njihovu zajedničku fotografiju na kojoj poziraju ispred jednog kafića uputila nježne riječi.

'Ne 'valjda' nego 'sigurno', Meša', napisala je Nataša.

Na Insta storyjima pokazala je i buket cvijeća kojim ju je suprug iznenadio za Valentinovo.

'A evo i mog mužića koji baš nikad ne zakaže', napisala je uz fotografiju.

Nataša Janjić od supruga za Valentinovo dobila cvijeće
Instagram 

Kasnije je otkrila i da su si njih dvoje priuštili romantični izlazak. Objavila je nekoliko fotografija s koncerta Crvene Jabuke.

Osobito se istaknula fotografija na kojoj je suprug Nenad drži u naručju, a uz koju je dodala pjesmu 'Ne dam da ovaj osjećaj ode'.

Nataša Janjić na koncertu Crvene jabuke
Instagram 

Podsjećamo, kako je glumica otkrila u jednom intervjuu za Story, otkrila je da su nju i supruga 'spojili' zajednički prijatelji, još jedan poznat i omiljen par, Marijana Batinić i njen suprug Matej Pašalić.

‘Spojili su nas zajednički prijatelji, supružnici Marijana Batinić i Matej Pašalić. Nenad je Matejev dugogodišnji najbolji prijatelj, baš kao što sam i ja Marijanina. Nevjerojatno je što se nas dvoje nikad nismo sreli u istom društvu svih ovih godina. Kako smo im oboje doista bliski i kućni prijatelji, i oboje nas jako dobro poznaju, željeli su nas spojiti jer su bili sigurni da smo stvoreni jedno za drugo’, rekla je tom prilikom.

Nataša Janjić i Nenad Medančić na koncertu Crvene jabuke
Instagram 

Da su prijatelji bili u pravu pokazalo se vrlo brzo. Već je prilikom prvog susreta između Nataše i Nenada je zaiskrilo, a uskoro su slavili i zaruke. Vjenčanje u tajnosti je uslijedilo krajem 2018., a Natašini pratitelji mogli su na njihovoj božićnoj čestitci koju je objavila na Instagramu vidjeti da par nosi prstenje koje neodoljivo podsjeća na burme.

Nataša Janjić i Nenad Medančić vjenčali su se 2018.
Robert Gašpert 

Nagađanja je glumica potvrdila za Novu godinu 2019. na Instagramu. Tad je objavila fotografiju na kojoj se njih dvoje ljube, te uz nju napisala: '...jer sam znala da postojiš i znala da me tražiš. Ova najljepša 2018. nek nam se prelije na ostatak života i sve koje volimo'. Sina Tonija dobili su sredinom veljače 2019., a sestrica Kaja stigla mu je u srpnju 2020.

'Kompletirali smo vlastiti svemir', poručila je tad Nataša. Glumica ne skriva koliko uživa u majčinstvu, te na društvenim mrežama često dijeli objave vezane za obiteljski život.