Jedna od naših najpopularnijih glumica, Nataša Janjić Medančić, ne krije da uživa u najslađoj ulozi majke pa na društvenim mrežama rado dijeli fotografije iz obiteljskog života, a sad se nakon duže pauze vratila na kazališne daske u predstavi ‘Legenda’ autora Miroslava Krleže u režiji Ivana Planinića.

Osim toga, najavila je i da će nastupiti na ovogodišnjim Melodijama Jadrana i tako još jednom pokazati svoj glazbeni talent s kojim je nedavno oduševila svoje pratitelje kad je zapjevala, kako je rekla ‘kod kuće i za dušu’, veliki hit grupe Magazin ‘Balkanska ulica’.

‘Dobila sam poziv od svog dragog kolege Ive Perkušića koji, osim glumačke, vodi i pjevačku karijeru, da s njim otpjevam jedan duet. Pjesma se još stvara, veselim se jako i kada mi postavite ovako opipljivo pitanje, koje svjedoči o tome da će se to i dogoditi, osjećam veliko uzbuđenje! Rado koketiram s pjevanjem, a kako je riječ o nastupu u mom rodnom Splitu, kako sam mogla odbiti?’, komentirala je svoj najnoviji podvig za Novi list.

U istom je intervjuu otkrila i da priprema ženski cabaret s Larisom Lipovac Navojec, a snima i jedan veliki film prije ljeta o kojem zasad nije otkrivala nikakve detalje.

Na pitanje imaju li njeni mališani umjetničkih afiniteta odgovorila je:

'Mišljenja sam da je kreacija u suštini potreba svih nas, a najviše je prispodobna djeci. Onda je mnogi izgube putem postajanja odraslom osobom. Potreba za igrom i imaginacijom… teško mi je tumačiti hoće li netko od moje djece ići mojim putem, ali vole kazalište, vole priče i knjige, vole malo i glumatati, vole pjevati, jedno od njih čak i jako lijepo! Neka budu zdravi i neka sami, kada za to dođe vrijeme, biraju onu profesiju s kojom će ostatak života s ljubavlju i strašću obavljati'.

Inače, novosti je najavila i na svom profilu na Instagramu, ali je bila prilično tajnovita oko toga. 

‘Visim na probama. Imam najbolji posao na svijetu, a uskoro izlazimo s nečim jako uzbudljivim i… pink. Stay tuned, što bi se reklo’, napisala je uz fotografiju na kojoj je pokazala kako vježba ples na svili.