I nakon četiri godine braka Nataša Janjić ne skriva da je u svog supruga Nenada Medančića zaljubljena kao prvog dana, a svoju ljubav ponekad voli javno otkriti pred svojim pratiteljima i sa svojim dragim podijeliti nježne riječi.

Podsjetimo, par je nedavno proslavio svoju četvrtu godišnjicu braka, a Nataša je tim povodom na Instagramu objavila njihovu crno-bijelu fotografiju na kojoj se ljube.

‘I opet, s tobom bih sve ponovila! Sretan nam prvi četverogodišnji mandat, ljubavi! Probajmo ga nadmašiti u drugom!’, stavila je u opis objave.

Nakon toga je objavila fotku svog supruga koji pozira s velikim balonom s brojem četiri.

'Jučer je bio divan dan', napisala je i dodala emotikon srca.

Danas je svome Nenadu ponovo posvetila nježne riječi uz preslatku obiteljsku fotografiju na kojoj on u naručju drži njihovo dvoje djece, sina Tonija i kćerkicu Katju.

'Njihov je tata najbolji tata. Sretan Dan očeva svim najboljim tatama svijeta', poručila je uz fotografiju.

Podsjetimo, Natašu i Nenada spojili su njihovi bliski prijatelji, Marijana Batinić i njen suprug Matej Pašalić, a vrlo brzo se pokazalo da su bili u pravu kad su pomislili da su njih dvoje idealan par.

'Spojili su nas zajednički prijatelji, supružnici Marijana Batinić i Matej Pašalić. Nenad je Matejev dugogodišnji najbolji prijatelj, baš kao što sam i ja Marijanina. Nevjerojatno je što se nas dvoje nikad nismo sreli u istom društvu svih ovih godina. Kako smo im oboje doista bliski i kućni prijatelji, i oboje nas jako dobro poznaju, željeli su nas spojiti jer su bili sigurni da smo stvoreni jedno za drugo’, ispričala je Nataša ranije za Story.