Jedna od omiljenih domaćih glumica, Nataša Janjić Medančić, na društvenim mrežama povremeno voli podijeliti i pokoji trenutak iz privatnog života.

Svojim je pratiteljima tako otkrila kako je sa suprugom Nenadom Medančićem, s kojim je nedavno proslavila četvrtu godišnjicu braka, provela romantično Valentinovo.

Prvo je suprugu uz njihovu zajedničku fotografiju na kojoj poziraju ispred jednog kafića uputila nježne riječi.

'Ne 'valjda' nego 'sigurno', Meša', napisala je Nataša.

Na Insta storyjima pokazala je i buket cvijeća kojim ju je suprug iznenadio za Valentinovo.

'A evo i mog mužića koji baš nikad ne zakaže', napisala je uz fotografiju.

Kasnije je otkrila i da su si njih dvoje priuštili romantični izlazak. Objavila je nekoliko fotografija s koncerta Crvene Jabuke, među kojima se posebno istaknula ona na kojoj je Nenad drži u naručju, a uz koju je dodala pjesmu ‘Ne dam da ovaj osjećaj ode’.

Nataša Janjić i Nenad Medančić na koncertu Crvene jabuke
Instagram 

Poznato je da Nataša i Nenad imaju jednu od najromantičnijih ljubavnih priča među poznatim parovima. ‘Spojli’ su ih prijatelji, Marijana Batinić i njen suprug Matej Pašalić, koji su bili sigurni da su Nenad i Nataša stvoreni jedno za drugo. Da su bili u pravu brzo se pokazalo.

Nataša i Nenad vjenčali su se u tajnosti krajem 2018. Sina Tonija dobili su sredinom veljače 2019., a sestrica Kaja stigla mu je u srpnju 2020.

'Kompletirali smo vlastiti svemir', poručila je tad Nataša. Glumica ne skriva koliko uživa u majčinstvu, te na društvenim mrežama često dijeli objave vezane za obiteljski život.

Ovih je dana objavila preslatke fotografije svojih mezimaca s obiteljskog izleta gdje su se upoznavali s domaćim životinjama.

‘Mala vikend foto-dokumentacija’, napisala je kratko uz fotografije koje možete pogledati u našoj galeriji.

Instagram Obiteljski izlet Nataše Janjić