Porezna uprava je zadnjeg dana listopada objavila popis dospjelih i neplaćenih dugova. Još jednom je pojasnila da nisu prekršili obvezu čuvanja porezne tajne objavom imena i prezimena poreznog obveznika ako je ukupni iznos duga veći od 13.272,28 eura za fizičke osobe koje obavljaju djelatnost ili veći od 39.816,84 eura za pravne osobe.

Momčilo Otašević
Robert Gašpert 

Na popisu su se našla brojna poznata imena, a među njima i crnogorski glumac Momčilo Otašević (33), kojeg često gledamo u velikim ulogama u domaćim sapunicama. 

Momčilo Otašević nije platio porez
Porezna uprava 

Momčilo je tako državi dužan 38.423,51 euro, što je oko 289 tisuća kuna. Prošle godine u javnost je dospjela vijest kako se razvode Momčilo i Jelena Perčin. Simpatični glumac inače ne priča puno o privatnom životu, ali u proljeće je komentirao razvod nakon četiri godine braka. 

Jelena Perčin i Momčilo Otašević imaju dvoje djece
Filip Hofer 

'To su nove okolnosti na koje se treba naviknuti. I treba život isplanirati u skladu s tim. I to je to što sad slijedi', rekao je za InMagazin i dodao da su mu prioritet djeca koju je dobio s Jelenom u braku. Imaju kćer Mašu (4) i sinčića Jakšu (2).

Jelena Perčin i Momčilo Otašević bili su u braku 4 godine
NOVA PRESS 

Vijest o razvodu iznenadila je mnoge jer su bili jedan od rado viđenih poznatih parova. Jelena je znala govoriti kako je Momčilo izgradio dobar odnos sa 13-godišnjom Lotom koju je dobila u prijašnjem braku s poduzetnikom Kristijanom Babićem.

Više o vezi Jelene i Momčila pogledajte u galeriji: 

Story arhiva Jelena Perčin i Momčilo Otašević u sretnom su braku od 2018.