Serija 'Kumovi' vjerojatno nije mogla dobiti bolju reklamu od glasina da njeni glavni glumci, Ana Uršula Najev i Momčilo Otašević, ljubuju i u stvarnom životu.

Momčilo, za kojeg se netom saznalo da se razvodi od kolegice Jelene Perčin u vrijeme kad je objavljena ova vijest, se nije oglašavao na ovu temu, a Ana Uršula je to direktno porekla.

Ana Uršula Najev na pozornici je nosila šljokičasti kostim
Instagram 

'Momo i ja smo kolege i nikad nismo imali, niti imamo ljubavni odnos. To da sam ja razlog njihovog razvoda nema nikakve veze s istinom i zdravim razumom. To je između ljudi koji se razvode i trebali biste njih upitati za detalje. Momo ima dvoje male djece i smatram da zbog toga javnost zaslužuje znati istinu. Barem iz poštovanja prema svima bližnjima, ako već ne postoji poštovanje prema nama. Činjenica da trenutno snimam seriju u kojoj mi je on glumački partner, kolega i prijatelj koji trenutno prolazi kroz proces razvoda, potpuno je, eto, dovoljna da me se javno, bez ikakvog potkrijepljena, dokaza ili bilo kakvih suvislih informacija, proziva kao krivca za rastavu mojih kolega. Bez ikakve zadrške usuđuje me se nazvati razaračicom obitelji i braka’, rekla je za Slobodnu Dalmaciju.

Nova sezona serije, koja će se uskoro početi emitirati na Novoj TV, najavljena je upravo njihovim zajedničkim fotografijama, a glumci su otkrili i što gledatelje čeka u novim epizodama.

Momčilo Otašević i Ana Uršula Najev
Nova TV 

‘Preselio se Janko kod nje i živi kao sužanj, ne smije se čut, kod nje doručkuje, kod nje ruča, Janko se malo udao, ali nije da se udao vrhunski, šuti i trpi svu njezinu familiju’, rekao je Momčilo Otašević za IN Magazin.

Nama nije nikada jednoličan odnos, uvijek su tu neki usponi i padovi, zato je to fora igrati’, dodala je Ana Uršula.

Ljubavnu idilu između Janka i Luce poljuljat će novi lik u seriji kojega igra Filip Juričić, a on će glumiti zamjenika ministra kojem će Luce posebno zapeti za oko.

‘Smetat će meni Fićo Juričić, o tome se radi. Em ga uvijek u ufirmiranu robu oblače, Janko je uvijek nešto ispod njegovog nivoa, on igra negativca, ja pozitivca, moram to trpjeti. Šalim se naravno. Mislim da smo oboje bili sretni kada smo saznali da će Fićo biti taj lik, ali da, Janko je od starta ljubomoran, zna što će se dogoditi, zna koje su namjere tog frajera…’, rekao je Momčilo.

Ana Uršula Najev i Momčilo Otašević
Nova TV 

No, neće napeto biti samo između Luce i Janka. U novim nastavcima Zlatan se vraća iz Argentine kamo je otišao nakon prekida s Vedranom, a sa sobom u Zaglave dovodi i novu djevojku, što Vedrani koja ga s nestrpljenjem očekuje nikako neće biti drago. ‘Ima tu nekih smiješnih obrata u tome svemu, vidimo kako se i malo Vedrana brine kako izgleda, je li lijepa…’, otkriva Jagoda Kumrić.