Već se neko vrijeme šuška o novoj vezi manekenka Irine Shayk i igrača američkog nogometa Toma Bradyja. Naime, u javnost su čak dospjele i fotografije kako se grle u automobilu, ali ih nitko od njih dvoje nije komentirao.

Ipak, najnovije fotografije pomalo su zbunile javnost.

Bradley Cooper i Irina Shayk zajedno na odmoru
Instagram 

Čini se da Irina trenutno uživa na odmoru s bivšim partnerom, glumcem Bradleyjem Cooperom, s kojim ima kćer Leu De Seine. Sama Irina objavila je fotografiju glumca kako bez majice leži na kajaku, a potom je podijelila i niz svojih fotki u toplesu.

Prošle se godine pisalo da su njih dvoje obnovili svoju romansu kad su zagrljeni šetali New Yorkom, ali ni to nikada nije bilo potvrđeno.

Sada su ih fotografi uhvatili kako zajedno dolaze na 80. Filmski festival u Veneciji, zajedno s njihovom kćeri Leom De Seine. Dok je manekenka šetala u crnom ležernom izdanju duge haljine i kape, glumac je odjenuo traperice i bijelu košulju. Njihova je preslatka kćerkica nosila šarenu haljinicu.

Irina Shayk i Bradley Cooper zajedno u Veneciji
COBRA TEAM / BACKGRID / Backgrid UK / 

Irina Shayk i Bradley Cooper zajedno u Veneciji
COBRA TEAM / BACKGRID / Backgrid UK / 

Nakon što su brodom stigli u Veneciju, zajedno su otišli na ručak u jedan restoran. Preslatka obitelj bila je nasmijana, a mnogima i dalje nije jasna priroda odnosa Irine i Bradleya...

Više fotografija bivšeg para, pogledajte u našoj galeriji. 

Profimedia Irina Shayk i Bradley Cooper u šetnji New Yorkom