Popularni splitski pjevač Giuliano pozornost uglavnom privlači svojim pjesmama, dok privatni život drži podalje od očiju javnosti, a za njega se ne vežu nikakvi skandali.

Giuliano je već duže od 20 godina u braku s plesnom pedagoginjom Kristinom, a budući da u rijetkim zajedničkim javnim izlascima uvijek djeluju kao skladan par, mnoge je iznenadilo kad se prošle godine počelo šuškati da se par razvodi.

Giuliano Đanić i Kristina Đanić imaju sina
Story arhiva 

Njih dvoje su to demantirali za 24 sata, no, kao i obično, nisu se puno oglašavali oko svojih privatnih stvari.

Kristina se nedavno našla u centru pozornosti javnosti kad se na otvorenju druge večeri Splitskog festival našla u zagrljaju jednog poznatog Splićanina- gradonačelnika Ivice Puljaka s kojim je zaplesala tango.

Puljak se svojim plesnim vještinama pohvalio i na Instagramu gdje je objavio snimku njihovog vatrenog plesa i oduševio svoje pratitelje.

‘Kristina Đanić i ja smo otvorili novu večer Splitskog festivala ‘Prokurative plešu’. Splitski plesni klubovi su pokazali svoj talent i vještine, a posebno su bile zanimljive obrade starih hitova sa Splitskog festival. Oduševljen sam kvalitetom prikazanih plesnih vještina mladih. Stvarno imamo talentiranu djecu i mlade, baš možemo biti ponosni’, napisao je Puljak uz video.

Giuliano je pak ovih dana privukao pozornost pozirajući s bivšom novinarkom Mirjanom Hrgom koja je zajedničku fotografiju podijelila na Facebooku.

‘Nakon 20 godina… zaključili smo da smo ‘još bolji", napisala je ona uz fotku na kojoj nasmijani poziraju.

Podsjetimo, Kristina i Giuliano upoznali su se na jednom projektu na kojem su zajedno radili.

Vjenčali su se 2002. godine, a ubrzo im je stigao i sin Marko nakon čega se Kristina više posvetila obitelji.

Giuliano Đanić i Kristina Đanić u braku su 20 godina
Story arhiva 

Par se zajedno okušao i u ugostiteljstvu te su prije nekoliko godina zajedno otvorili beach bar u Podstrani, no od toga su odustali.

U jednom je ranijem intervjuu Giuliano, kad su ga pitali, koja je tajna sretnog braka, šaljivo odgovorio: ‘I kad misliš da si u pravu, žena će biti u pravu. Točka. Baš sam dobre volje. Mislim da je to sve stvar volje za kompromisom.’