Giuliano Đanić, poznati je splitski pjevač, no kako uglavnom privatni život drži podalje od očiju javnosti i kako se za njega ne vežu nikakvi skandali, rijetko se nađe u centru pozornosti. Čini se da njemu to ne smeta puno, a kad je daleko od pozornice živi mirnim obiteljskim životom sa suprugom Kristinom koju u javnosti viđamo još rjeđe od njega.

S lijepom Kristinom, o kojoj se u javnosti ne zna gotovo ništa, Giuliano je u braku već preko 20 godina, a iako se prošle godine šuškalo da se razvode, pjevač je to demantirao za 24 sata.

Giuliano Đanić i Kristina Đanić imaju sina
Story arhiva 

Kristina se nedavno našla u centru pozornosti javnosti kad se na otvorenju druge večeri Splitskog festival našla u zagrljaju jednog poznatog Splićanina- gradonačelnika Ivice Puljaka s kojim je zaplesala tango.

Puljak se svojim plesnim vještinama pohvalio i na Instagramu gdje je objavio snimku njihovog vatrenog plesa i oduševio svoje pratitelje.

‘Kristina Đanić i ja smo otvorili novu večer Splitskog festivala ‘Prokurative plešu’. Splitski plesni klubovi su pokazali svoj talent i vještine, a posebno su bile zanimljive obrade starih hitova sa Splitskog festival. Oduševljen sam kvalitetom prikazanih plesnih vještina mladih. Stvarno imamo talentiranu djecu i mlade, baš možemo biti ponosni’, napisao je Puljak uz video.

Sad je iz Pixsellovih arhiva procurila fotografija njih dvoje, snimljena u kolovozu 2014. godine u Šibeniku na Dalmatinskoj šansoni, a tim smo se povodom odlučili prisjetiti njihove ljubavne priče.

Giuliano Đanić i Kristina Đanić u Šibeniku 2014.
Hrvoje Jelavić/PIXSELL 

Krisina, koja je inače po zanimanju koreografkinja i plesna pedagoginja, i Giuliano upoznali su se na jednom projektu na kojem su oboje surađivali.

‘Kristina i ja nismo bili likovi iz te ljetne ljubavi o kojoj sada pjevam, ali, naravno, imao sam i ja prije braka takvih ljubavi. Onih koje su dolazile na more na sedam dana, a kad su odlazile, ja bih se uzaludno pitao zašto već moraju otići. Bilo je, dakle, toga i kod mene, ali ne previše jer sam ja u to vrijeme zapravo stalno visio s ekipom kojoj je bilo bitno ‘pojist, popit i posli se bacit u more’. Nisam nešto previše galebario’, ispričao je Giuliano za Jutarnji list prije par godina predstavljajući svoju pjesmu ‘Krila galeba’.

Giuliano je također jednom prilikom otkrio da, iako mu je supruga vrsna plesačica, on sam ima ‘dvije lijeve noge’ i da od nje ovu vještinu nije uspio naučiti. S druge strane Kristina se okušala u pjevačkim vodama pa je 1996. s grupom Neki to vole vruće snimila spot za pjesmu ‘Opasan plan’.

Osim u glazbi se okušala i u glumi pa je 2010. u seriji ‘Najbolje godine’ glumila instruktoricu aerobika. Ispričala je tom prilikom da ju je Giuliano podržao u njenoj odluci da se okuša u glumi i da je ponosan na nju.

‘Giuliano je jako ponosan na mene. On me ohrabrivao u tome da se okušam kao glumica i oduševljen je mojim prvim nastupom. A inače, oboje imamo stav da u životu treba sve iskušati i iskoristiti sve svoje talente’ rekla je tad za tportal.

Za pjevača se udala 2002. godine, a ubrzo su dobili i sina Marka, nakon čega se Kristina posvetila obitelji.

Giuliano Đanić i Kristina Đanić u braku su 20 godina
Story arhiva 

‘Malo prije nego što sam upoznala Giuliana, počela sam razmišljati o glumi jer karijera profesionalne plesačice ne traje dugo. Ali otišla sam iz Zagreba, udala se, došao je Marko. Sada imam dovoljno vremena za sebe, a ova uloga došla mi je kao najljepši dar za našu osmu godišnjicu’, ispričala je Kristina u spomenutom intervjuu.

Kristina i Giuliano okušali su se i u turizmu te su prije nekoliko godina zajedno otvorili beach bar u Podstrani, no od toga su odustali.

To je Kiki bila velika želja, ja nisam baš bio za to. Nekako sam više za drugu stranu šanka, ali nakon četiri godine bilo joj je dosta’, ispričao je Giuliano nedavno za Jutarnji list.

Giuliano Đanić i Kristina Đanić u braku su 20 godina
Story arhiva 

Tom prilikom su ga novinari pitali i za tajnu sretnog braka, na što je Giuliano odgovorio vrlo direktno: ‘I kad misliš da si u pravu, žena će biti u pravu. Točka. Baš sam dobre volje. Mislim da je to sve stvar volje za kompromisom.’

Tad je otkrio i kakvi su interesi njihova sina Marka pa je na pitanje je li naslijedio njegov talent za glazbu ili suprugin talent za ples:

‘Ništa. Zaimaju ga kompjuteri i programiranje, pametno neko dijete’.

Više fotografija Kristine i Giuliana pogledajte u galeriji: 

Story, Story arhiva Giuliano Đanić i Kristina Đanić