Najpoželjniji američki neženja Tom Brad uplovio je u novu romansu, i to s kolegicom svoje bivše supruge. Srce sportaša osvojila je Irina Shayk, a novopečeni par uhvaćen je u trenucima nježnosti. Snimku na kojoj Tom nježno miluje Irinino lice objavio je Daily Mail.

Kako pišu legendarni quarterback NFL-a i ruska manekenka proveli su noć zajedno u njegovom domu u Los Angelesu, a dok joj je 45-godišnji Brady milovao obraz, 37-godišnja Shayk nježno ga je gledala sa suvozačkog mjesta njegovog Rolls Roycea.

Svjedok je za Daily Mail ispričao da je Brady pokupio svoju družicu u petak popodne iz hotela i odvezao je kod sebe doma. Iz njegove vile izašli su sljedećeg jutra u 9:30, a potom je sportaš odvezao manekenku nazad u hotel. Ona je u oba navrata nosila istu odjeću.

U subotu popodne ponovno je došao po Irinu u hotel i odvezao je kod sebe doma.

Prije ove romanse Brady je 13 godina proveo u braku sa supermodelom Gisele Bundchen. Otad do danas povezivali su ga s brojnim ženama, od kojih su najistaknutije Kim Kardashian i Emily Ratajkowski.

Glasine o vezi Bradyja i Shayk pojavile su se prošlog mjeseca kad su se pojavili na vjenčanju bogatog nasljednika Joea Nahmada i Madison Headrick na Sardiniji.

'Samo su prijatelji. To je čisti platonski odnos', rekao je tada izvor za Daily Mail.

Čini se da su se stvari nakon toga promijenile, a majka šestogodišnje Lee Seine, koju je odbila u vezi s glumcem Bradleyjem Cooperom, pala je na čari sportaša koji ima dvoje djece s Gisele.

Irenin glasnogovornik demantirao je tada tvrdnje da se 'bacala' na Bradyja tijekom vjenčanja prijatelja.