Ruska manekenka Irina Shayk (37) ovih je dana viđena s legendom američkog nogometa Tomom Bradyjem (45).Dodirivali su se ispred zgrade, a navodno je Irina kod njega i prespavala, što se nije svidjelo Bradyjevoj bivšoj supruzi, također manekenki Gisele Bundchen (43). 

Irina Shayk
GAMR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Mnogi su se ovih dana prisjetili s kime je sve Irina bila u vezi. Prije nego su je počeli povezivati s Tomom, hodala je s glumcem Bradlyjem Cooperom (48). Dobili su kćer kojoj su dali ime Lea de Salina, a iako su vezu odlučili prekinuti još u proljeće 2019., ostalli su u dobrim odnosima. 

Irina Shayk, Bradley Cooper i Gloria Campano na crvenom tepihu
Profimedia 

Najpoznatija je bila ipak po vezi s nogometašem Cristianom Ronaldom (38), a mnogi su se sada prisjetili trenutka kada su Cristiano i Irina prekinuli. Ronaldo je tada viđen sa sadašnjom zaručnicom Georginom Rodriguez (29), a Irina je 'od bijesa' rekla na društvenim mrežama da je slobodno mogu otpratiti oni koji je znaju samo kao 'bivšu djevojku Cristiana Ronalda'. Dogodilo se nešto što sigurno nije očekivala.

Cristiano Ronaldo i Irina Shayk bili su u vezi nekoliko godina
Profimedia 

U samo jednom danu Irina je na Instagramu izgubila 11 milijuna pratitelja.

Ruskinja i Portugalac prvi puta su se susreli na snimanju reklame za Armani 2010. godine. Zajedno su bili pet godina, putovali svijetom i golišavi pozirali za španjolski Vogue. Međutim, u siječnju 2015. objavljeno je da je par prekinuo.

Irina Shayk izgradila je zavidnu karijeru u modeling svijetu
Profimedia 

'Možemo potvrditi da je Irina Shayk prekinula vezu s Cristianom Ronaldom', rekao je izvod blizak paru za Page Six i istaknuo kako to što se Irina nije pojavila na 60. rođendanu Ronaldove majke tog Silvestrova, nije imalo nikakve veze s prekidom. Navodno je Irina početkom 2015. postala svjesna da ju je Ronaldo varao više puta tijelom njihove veze na daljinu. 

cristiano ronaldo, georgina rodriguez
FAYEZ NURELDINE / AFP / Profimedia 

 Nakon prekida Irina je dala intervju u kojem je rekla kako je ona vrlo jednostavna osoba koju život nije mazio i koja zahtjeva vjernost i vezu bez tajni.

O bivšim ljubavima Irine Shayk doznajte više u galeriji.

Profimedia Bivše ljubavi Irine Shayk