Glumica Jelena Perčin se zadnjih mjeseci našla u centru pozornosti javnosti nakon što se saznalo da se razvodi od kolege Momčila Otaševića s kojim ima dvoje djece.

Iako se o njihovom razvodu puno pisalo, a ona ga je sama javno potvrdila, bivši par o tome nije htio puno pričati u javnosti te su detalje zadržali za sebe.

Jelena Perčin i Mara Bratoš na L'Adria Story Hall of Fameu 2023
Story Press 

Jelena je krenula dalje, no u javnosti je nemamo često prilike vidjeti. U rijetkim trenucima kad je vidimo u javnosti, glumica uvijek blista.

Početkom lipnja pozornost je privukla pojavivši se na L'Adria Story Hall of Fameu kad je pozirala s prijateljicom i kolegicom Marom Bratoš, a tom prilikom se pojavila u asimetričnoj haljini u tonovima plave i zelene, dužine do pola bedara. Za dozu decentnog seksepila zaslužno je jedno otkriveno rame, ali najviše su do izražaja došle njene duge i vitke noge.

Jelena Perčin nastupala s kolegama ispred HNK
Davor Puklavec/PIXSELL 

U sličnoj haljini nastupila je s kolegama na koncertu ‘Vraćam se tebi’ koji je ove subote održan ispred Hrvatskog narodnog kazališta u Zagrebu gdje su glumci i prvaci opera HNK-a izvodili najljepše pjesme i bezvremenske hitove posvećene hrvatskoj metropoli.

Jelena Perčin poznata je hrvatska glumica
Jurica Galoic/PIXSELL 

Podsjećamo, Jelena se nedavno pohvalila uspjehom kćeri Lote koju je dobila u prvom braku s poduzetnikom Kristijanom Babićem. Otrila je da je mlada Lota osvojila prvo mjesto na na Prvenstvu Hrvatske u preponskom jahanju za kadete u Osijeku.

Osim Lote, Jelena ima sina Jakšu i kći Mašu koje je dobila u braku s Momčilom Otaševićem.

Kako se Jelena Perčin mijenjala kroz godine pogledajte u galeriji: 

Story Jelena Perčin nekada