Jednu od omiljenih domaćih glumica Jelenu Perčin imali smo nedavno prilike susresti na L’Adria Story Hall of Fameu gdje se, sudeći po fotografijama, odlično zabavljala i gdje je privlačila pozornost u zanosnom izdanju.

Jelena je za ovu priliku izabrala asimetričnu haljinu u tonovima plave i zelene, dužine do pola bedara. Za dozu decentnog seksepila zaslužno je jedno otkriveno rame, ali najviše su do izražaja došle njene duge i vitke noge.

Jelena Perčin i Mara Bratoš na L'Adria Story Hall of Fameu 2023
Story Press 

Dugu kosu nosila je raspuštenu i začešljanu unatrag, a sve su upotpunile velike zelene naušnice. Na crvenom je tepihu pozirala s prijateljicom i kolegicom Marom Bratoš koja je stigla u zelenoj haljini dužine do ispod koljena širih rukava i gornjeg dijela, a pojasom je istaknula struk.

Ovih dana je iz fotografskih arhiva isplivala njena fotografija iz 2008. godine kad se pojavila na premijeri filma ‘Seks i grad’. Pojavila se tad u crnoj haljini bez naramenica i s velikom ogrlicom, a fotografima je nasmijano pozirala. Usporedimo li te dvije fotografije, vidi se da omiljenu glumicu godine gotovo i da nisu dotaknule te se njen izgled nije puno promijenio u posljednjih 15 godina, iako joj se u životu promijenilo puno toga.

Jelena Perčin
jurica galoić pixsell 

U vrijeme kad je nastala ova fotografija Jelena je bila u vezi s ugostiteljem Kristijanom Babićem. Njih dvoje su se vjenčali u prosincu iste godine u Bazilici Srca Isusovog u Palmotićevoj ulici u Zagrebu, a obred vjenčanja vodio je pater Zvjezdan Linić. Par je toliko držao do privatnosti na vjenčanju da su unajmili zaštitare kako bi bili sigurni da ni jedan detalj neće stići u medije.

Nekoliko mjeseci nakon vjenčanja stigla im je kći Lota, a par je zajedno ostao tri godine te su se razveli 2011. godine. O razlogu razvoda se puno nagađalo, no njih dvoje o tome nikad nisu govorili. Jelena je jednom prilikom otkrila da su nakon razvoda ostali u dobrim odnosima.

Jelena Perčin i Kristijan Babić
Davor Puklavec/PIXSELL 

Imam sreću što sa svojim bivšim mužem odlično funkcioniram. Mogu reći da smo mi stvarno sretno razvedeni i on je apsolutno prisutan u životu moje kćeri, sudjeluje u svemu, dapače. A razvod je ružan, to je jedna ružna situacija, bez obzira na to što se dogodilo i kako. Svaki je razvod muka. Imaš osjećaj poraza i neuspjeha u životu. Mogu reći iz svog iskustva je da koje god povrede i nepravde doživjeli, kad je dijete u pitanju, ono mora biti iznad svega toga. Ako je dvoje ljudi odgovorno i voli dijete više od sebe, onda se stvari daju dogovoriti vrlo civilizirano’, ispričala je ranije za In Magazin.

Drugog supruga, Momčila Otaševića, od kojeg se nedavno razvela, Jelena je upoznala 2013. kad su zajedno glumili u seriji ‘Zora dubrovačka’. Vjenčali su se 2018., a iste godine su dobili kći Mašu dok im je sin Jakša stigao u studenom 2020.

Razvod su potvrdili početkom ove godine, a Jelena je otkrila da su zbog djece ostali u dobrim odnosnima.