Iza nas je još jedan party kojem se svi slavni posebno vesele, L'Adria Story Hall of Fame, a ni ovaj put nije manjkalo zanosnih kreacija na najglamuroznijem i iščekivanijem crvenom tepihu u Hrvatskoj i regiji koji se ove godine održao u Mozaik Event Centru (HoB).

Neke od najljepših poznatih Hrvatica stigle su u svojim najboljim modnim izdanjima, a među njima se našla i glumica Jelena Perčin.

Jelena Perčin i Mara Bratoš na L'Adria Story Hall of Fameu 2023
Story Press 

Jelena je za ovu priliku izabrala asimetričnu haljinu u tonovima plave i zelene, dužine do pola bedara. Za dozu decentnog seksepila zaslužno je jedno otkriveno rame, ali najviše su do izražaja došle njene duge i vitke noge.

Dugu kosu nosila je raspuštenu i začešljanu unatrag, a sve su upotpunile velike zelene naušnice. Na crvenom je tepihu pozirala s prijateljicom i kolegicom Marom Bratoš koja je stigla u zelenoj haljini dužine do ispod koljena širih rukava i gornjeg dijela, a pojasom je istaknula struk.

Da se odlično zabavila na našem partyju svjedoče i fotografije na kojima smo je 'uhvatili' kako pjeva uz nastupe. 

Jelena Perčin na L'Adria Story Hall of Fame 2023.
Story Press 

Družila se s kolegom Filipom Vidovićem koji je dijelio njeno dobro raspoloženje. 

Jelena Perčin i Filip Vidović na L'Adria Story Hall of Fameu 2023
Story Press 

Pozirala je i s Nevenom Ciganovićem čiji je outfit, a osobito zlatna kruna na glavi, jučer privukao puno pozornosti. 

Jelena Perčin i Neven Ciganović na L'Adria Story Hall of Fame 2023.
Story Press 

Podsjećamo, na prošlogodišnji Story Hall of Fame party stigla je s tadašnjim suprugom glumcem Momčilom Otaševićem, no bivši par je većinu vremena proveo razdvojen, a samo nekoliko dana kasnije počele su glasine o njihovom razvodu koji je Jelena potvrdila u siječnju ove godine.

Jelena Perčin i Momčilo Otašević na Story Hall of Fameu 2022
Story 

Story Hall of Fame podržavaju generalni partner - L'Adria, zlatni partner - Jana vitamin s kolagenom, srebrni partner – Prahir Fine Jewellery te partner Opel. Uz njih, partneri događanja su Braun, Belodore - House of Essence, Kerastase, Loreal Professionnel Paris, Pivo 5th element, HP, PPD Global – vodeća distribucija alkoholnih pića i illy kave, EDURO, Uber te Iris MBM vrtni centar, Festigia, The Cookie Factory i Altera.

Tko se sve prošetao na najglamuroznijem crvenom tepihu u Hrvatskoj i regiji pogledajte u galerijama:

Story Press Poznati na L'Adria Story Hall of Fame

Story Press Poznati na L'Adria Hall of Fame

Story Press Poznati na L'Adria Story Hall of Fame

Story Press Poznati na L'Adria Story Hall of Fame