Napokon je stigao najiščekivaniji događaj godine, L'ADRIA STORY HALL OF FAME, koji je i ovaj put tradicionalno okupio najveće hrvatske i regionalne zvijezde.

Ovo je 10. godišnjica legendarnog eventa, ali i 10. godišnjica Story Hall of Fame nagrade koju Story, uz podršku partnera, nagrađuje brojne medijske, umjetničke i estradne zvijezde s domaćeg i regionalnog neba, a svi oni redom doživljavaju ovu prestižnu nagradu kao izraz podrške magazina i publike, kao pljesak za sva njihova postignuća i rad kojim ostavljaju trag.

Nagradu u kategoriji Najčitanija zvijezda Story.hr-a powered by EDURO osvojila jeMaja Šuput

Frano Ridjan
Story Press 

Storyeva online platforma, portal Story.hr ima svakog mjeseca milijunsku publiku. Najviše interesa u velikoj listi poznatih faca o kojima se piše dobiva glazbenica Maja Šuput, čije obiteljske i karijerne priče impresioniraju brojne posjetitelje portala.

Njezin sinčić Bloom te suprug Nenad centar su njezina svijeta, a upravo takvi članci dobivaju po stotine tisuća pregleda. Da je Maja Šuput fenomen ne treba naglašavati, ali da i njezina mama čita novosti iz njezinog života na Story.hr-u smo tek nedavno saznali. 

Frano Ridjan
Story Press 

Nažalost, zbog snimanja Supertalenta koje se odužilo, Maja nam se nije mogla pridružiti na glamuroznom partyju, a nagradu je u njeno ime preuzeo voditelj Frano Ridjan.

Maja se ipak zahvalila putem društvenih mreža.

'Hvala Story.hr na nagradi za NAJČITANIJU ZVIJEZDU godine. Na party nisam stigla, ali nagrada ide na policu i čuvat ću je do zauvijek. Hvala čitateljima od srca', poručila je.

L’Adria Story Hall of Fame sinoć se održala u Mozaik Event Centru (HoB), koji je svojim urbanim eksterijerom i zelenom oazom uveo uzvanike u 'novu dimenziju' događaja i treće desetljeće postojanja medijskog brenda Story!

Partneri događanja su Opel, Braun Beauty Hrvatska, EDURO, PIVO 5TH ELEMENT, The Cookie Factory, Uber, PPD Global – vodeća distribucija alkoholnih pića i illy kave, Kerastase i Loreal Professionnel Paris, Altera, Festigia, Belodore - House of Essence, Iris MBM Vrtni centar i HP.

#ladriastoryhalloffame #storyslavi21 #novadimenzija

Tko je sve došao na L'Adria Story Hall of Fame pogledajte u galerijama:

Story Press Dobitnici na L'Adria Story Hall of Fame3

Story Press Poznati na L'Adria Story Hall of Fame

Story Press Poznati na L'Adria Story Hall of Fame

Story Press Poznati na L'Adria Story Hall of Fame

Story Press Poznati na L'Adria Hall of Fame

Story Press Poznati na L'Adria Story Hall of Fame

Story Press Poznati na L'Adria Story Hall of Fame