Kad je slovenska manekenka Kaja Vidmar otkrila da je trudna dugo se nagađalo o identitetu oca njenog djeteta, a nije dugo trebalo da počnu glasine, potaknute fotografijama s Kajinog Instagrama na kojima se vidi samo sjena muškarca, da se radi o našem proslavljenom nogometašu, Šimi Vrsaljku.

Šime i Kaja dugo se nisu oglašavali, a vezu su potvrdili u lipnju 2022. bez puno pompe i dijeljenja previše privatnih detalja. Prvo zajedničko dijete, kćerkicu Viktoriju dobili su dva mjeseca ranije, a sad se saznalo da par očekuje i drugo dijete.

Šime Vrsaljko i Kaja Vidmar čekaju drugo dijete
Instagram 

Danas je Kaja Vidmar objavila fotografije na kojima se vidi da je u poodmakloj trudnoći. Pozirala je s kćerkicom na rukama, odjevena u potkošulju.

'Ona i on', napisala je, otkrivši da paru sad stiže dječak.

O majčinstvu i ljubavi sa Šimom progovorila je i prošle godine u ekskluzivnom intervjuu za Story.


‘Jedva sam dočekala da postanem majka, sretna sam. Sve dolazi u svoje vrijeme', rekla nam je tad.

Otkrila nam je i kako su izgledali počeci njihove ljubavi.

'Nisam vjerovala da postoji ljubav na prvi pogled dok nisam upoznala Šimu. Ja kažem da je to bila sudbina. Iste smo energije, sličnih karaktera, sve nas to jako veže', ispričala je.

Ispričala je i kakav je Šime kao otac, kako njihovoj kćerkici Viktoriji, tako i sinu iz prvog braka Bruni.

Šime Vrsaljko sa kćerkom Viktorijom
Instagram 

'Šime je otac za kojeg su njegova djeca jako vezana. Daje im ljubav, sreću i veselje, među njima se vidi posebna veza. Kad se igra s njima, postaje mali dječak. Svaki put kada Bruno dođe u našu kuću, imamo igru 24 sata dnevno. Njegova dječja soba je uvijek puna smijeha i zabave. Ponosna sam na Šimu, stvarno me iznenadio kako dobro zna postupati i s tek rođenom bebom', rekla je.

Više fotografija Šime i Kaje pogledajte u galeriji: 

Story Press Šime Vrsaljko i Kaja Vidmar u intervjuu za Story