Story u svibnju slavi svoj 21. rođendan.

Brend koji je obilježio domaću scenu, tijekom svih ovih godina je donio brojne priče - od lijepih preko tužnih do skandaloznih, a svojim je vjernim čitateljima donosio i razne ekskluzive. U slavljeničkom mjesecu prisjetit ćemo se nekih od naših ekskluziva, kako onih najsvježiji tako i onih na koje ste možda i zaboravili.

Jedan od intervjua koje smo objavili prošlog ljeta izazvao je puno komentara. Bio je to intervju s Kajom Vidmar, partnericom umirovljenog nogometaša Šime Vrsaljka, koja je prvi put odlučila otvoriti dušu i progovoriti o njihovoj ljubavi.

'Javnost je stvorila sliku našeg odnosa kako bi se dobro prodala, ali naša priča je potpuno drukčija. Ova priča je naša, ovaj život je naš, mi ga čuvamo i volimo', ekskluzivno za magazin Story rekla je u kolovozu prošle godine 27-godišnja slovenska dizajnerica i poduzetnica Kaja Vidmar.

Šime Vrsaljko i Kaja Vidmar dobili su kćer Viktoriju
Story Press 

Odvojila je svoje slobodno vrijeme i odgovorila nam na pitanja o ljubavi s bivšim hrvatskim nogometnim reprezentativcem Šimom Vrsaljkom, njihovoj zajedničkoj kćerkici Viktoriji, a cijelu priču popratili smo ekskluzivnim obiteljskim fotografijama.

Nakon bure u medijima koja je izazvana njihovom ljubavnom pričom, osjetila je kako je došao pravi trenutak da javnosti odgovori na sva pitanja. Iako su se mediji doslovce trgali kako bi došli do njezine izjave o ljubavnom odnosu, njihovoj znatiželji, pa i znatiželji naših čitatelja udovoljili smo upravo mi.

Priznala nam je da je puno teže uskladiti privatno i poslovno kad stigne beba. 

Kaja Vidmar i Šime Vrsaljko pozirali za Story
Story Press 

'Trenutačno imam druge prioritete u životu - kćer, partnera i obitelj koja mi je uvijek na prvome mjestu. Svako razdoblje u životu je posebno. Želim posvetiti sve svoje vrijeme ovom lijepom razdoblju, ovim trenucima. Jedva sam dočekala da postanem majka, sretna sam. Sve dolazi u svoje vrijeme', rekla je.

Otkrila nam je i kako su izgledali počeci njihove ljubavi.

'Nisam vjerovala da postoji ljubav na prvi pogled dok nisam upoznala Šimu. Ja kažem da je to bila sudbina. Iste smo energije, sličnih karaktera, sve nas to jako veže', ispričala je.

Kaja Vidmar i Šime Vrsaljko progovorili su o svojoj vezi
Story Press 

Ispričala je i kakav je Šime kao otac, kako njihovoj kćerkici Viktoriji, tako i sinu iz prvog braka Bruni.

'Šime je otac za kojeg su njegova djeca jako vezana. Daje im ljubav, sreću i veselje, među njima se vidi posebna veza. Kad se igra s njima, postaje mali dječak. Svaki put kada Bruno dođe u našu kuću, imamo igru 24 sata dnevno. Njegova dječja soba je uvijek puna smijeha i zabave. Ponosna sam na Šimu, stvarno me iznenadio kako dobro zna postupati i s tek rođenom bebom', rekla je.