Jedan od naših najpopularnijih nogometaša, Šime Vrsaljko je svoje brojne navijače rastužio objavivši odluku da se umirovljuje iz reprezentacije.

Njegovo je oproštajno pismo objavljeno na službenim stranicama Hrvatskog nogometnog saveza, a u njemu je Šime otkrio kako se osjeća i priznao da mu nije lako, a zatim zaključio: ‘Vrime je.’

Šime Vrsaljko se umirovio iz reprezentacije
Profimedia 

Neopisiv je osjećaj odjenuti na sebe taj crveno-bijeli dres, izaći pred hrvatske navijače, staviti ruku na srce i zapjevati Lijepu našu. Da, osjećaš ogroman teret u tom trenutku jer znaš da idućih 90 minuta cijeli jedan narod priželjkuje isto što i ti - pobjedu, trijumf, slavlje. No, prije svega osjećaš nemjerljiv ponos što baš ti - sa svojim suigračima - imaš privilegiju predstavljati svoju zemlju.

Zbog te emocije, nije lako donijeti odluku da je kraj. Prihvatiti da je vrijeme za mlađe i da ne možeš više dati ono što si prije mogao. Da više nećeš staviti na sebe sveti dres, da više nećeš slaviti s Hrvatskom važne golove i pobjede, ili se zagrliti sa svima uoči velike utakmice i na kapetanovo'Iznad svih' iz petnih žila viknuti:

'HRVATSKA!'

Nije lako reći zbogom jer je igranje za Hrvatsku ispunjenje sna.

Međutim, znam da je vrijeme. I znam da je pošteno prema reprezentaciji, suigračima, izborniku.

Zbog toga mi je lakše’, piše Vrsaljko.

Istaknuo je da mu je lakše i zato što zna da je uvijek davao sve od sebe te da ne žali ni za čim jer ga je svako to iskustvo obogatilo kao čovjeka i kao igrača. Dodao je i da se posebno sjeća Svjetskog prvenstva u Rusiji, a istaknuo je da je reprezentacija njegova ‘druga obitelj’.

Zahvalio se suigračima, navijačima i medijima, a posebnu je zahvalu uputio svojoj obitelji.

Posebna zahvala ide mojim roditeljima i bratu, koji su mi bili podrška u svakom trenutku. Mogu se samo truditi biti jednaka inspiracija i potpora svojoj djeci. Srce mi je puno jer znam da je moj Dido Šime i s drugog svijeta ponosan na mene jer sam ispunio sve ono što je sanjao.

Raduje me što u reprezentaciji i danas vidim talent, kvalitetu, ambiciju i strast koju sam vidio na početku svoje reprezentativne karijere. Postavili smo visoko letvicu u Rusiji, no time se ne treba opterećivati - dajte uvijek sve od sebe i navijači će to cijeniti, a rezultati nagraditi. Uvijek ću biti uz vas!

Nije lako, ali...

Vrime je.

Uvijek vaš,

Šime Vrsaljko’, zaključio je.

Njegovu je objavu podijelila i njegova najveća podrška, partnerica Kaja Vidmar, slovenska manekenka s kojom je Šime nedavno dobio kćerkicu Viktoriju.

‘Ponos naš’, napisala je uz objavu na Instagram storyju, a zatim je objavila i preslatku fotografiju njihove kćerkice kako leži na tatinom dresu.

'Tata volimo te puno! Ti si naš ponos', napisala je uz fotografiju i dodala emotikon srca. 

Kaja Vidmar objavila fotku kćerkice na dresu Šime Vrsaljka
Instagram 

Podsjetimo, iako se o njima dugo šuškalo, Šime i Kaja su svoju vezu dugo držali u tajnosti, a kad su ipak otkrili da su zajedno Kaja je za Story otkrila neke detalje.

Javnost ne zna istinu, javnost ne zna naše životne svjedoke, ljubav, obitelj. Javnost je stvorila sliku našeg odnosa kako bi se priča dobro prodala, ali naša priča je potpuno drukčija. Ova priča je naša, ovaj život je naš, mi ga čuvamo i volimo’, rekla nam je Kaja između ostalog.

Otkrila nam je i kakva je njihova veza te da se u nogometaša zaljubila na prvi pogled.

‘Nisam vjerovala da postoji ljubav na prvi pogled dok nisam upoznala Šimu. Ja kažem da je to bila sudbina. Iste smo energije, sličnih karaktera, sve nas to jako veže’, rekla je tad, a istaknula je i da je Šime odličan otac.

Šime je otac za kojeg su njegova djeca jako vezana. Daje im ljubav, sreću i veselje, među njima se vidi posebna veza. Kad se igra s njima, postaje mali dječak. Svaki put kada Bruno dođe u našu kuću, imamo igru 24 sata dnevno. Njegova dječja soba je uvijek puna smijeha i zabave. Ponosna sam na Šimu, stvarno me iznenadio kako dobro zna postupati i s tek rođenom bebom’, ispričala je.

Šime iz prethodnog braka ima i sina Brunu.

Još fotografija Šime i Kaje pogledajte u galeriji: 

Story Press Šime Vrsaljko i Kaja Vidmar u intervjuu za Story

‘Ponos naš’, napisala je uz objavu.