David i Victoria Beckham često privlače pažnju svojim objavama na društvenim mrežama. Popularni par na Instagramu ponekad dijeli obiteljske trenutke, a ovaj put su oboje obilježili Nacionalni dan pasa.

Victoria je to učinila jednostavno podijelivši fotografije Davida, Romea i Harper na kojima poziraju s njihovim kućnim ljubimcem Simbom.

'Sretan Nacionalni dan pasa od cijele obitelji. David, Harper, Romeo, Cruz i Simba. Ne zaboravimo ni Figa, Sage, Olive i Logana, naravno', poručila je spomenuvši ljubimce koji se nisu našli na fotografijama.

Fanovi koji su vidjeli Davidovu objavu teško će ih zaboraviti. On je pak podijelio video na kojem se vidi kako njihovim ljubimcima daje poslastice tako da ih prvo sebi stavi u usta, a onda poziva psiće da ih uzmu.

Kako su se neki psi pokazali malo nemirnijima od drugih, nije mu sve iz prve uspjelo kako je zamislio, a iza kamere se čuje kako mu se kćerkica Harper veselo smije.

'Je li čudno što želiš francuski poljubiti psa?', čuje se kako ga je Victorija malo bocnula.

Inače, najviše pozornosti, a često i osude javnosti, David privlači svojim prisnim odnosom s kćeri koju redovito ljubi u usta.

'Ljubim svu svoju djecu u usta. Možda ne Brooklyna. Brooklyn je punoljetan, njemu bi to moglo biti čudno. No jako sam privržen djeci. Tako smo odgojeni supruga Victoria i ja, a takvi smo i sa svojom djecom. Želimo pokazati ljubav svojoj djeci, zaštititi ih i podržati i jako smo im privrženi', ispričao je nogometaš prije nekoliko godina.

David Beckham kći ljubi u usta
Instagram 

Da se bračni par Beckham, koji je u braku već 23 godine, voli međusobno bockati imali smo se prilike osvjedočiti i tijekom njihovog ljetovanja na Jadranu kad je David objavio snimku koja je nasmijala mnoge njegove pratitelje, a u kojoj zeza Victoriju jer se ni na odmoru nije odrekla discipliniranog vježbanja.

‘Pričekajte… Ne mogu čak ni kavu popiti bez da se smijem Vic’, napisao je u opisu.

Naime, na početku snimke vidimo samo nasmiješenog Davida koji sjedi u brodskoj kabini, a onda se iza njega vidi kako Victorija neumorno vježba, čak i na ljetovanju, te očito kruži po brodskoj palubi radeći iskorake. Victoria mu nije ostala dužna pa mu je u komentarima brzo poklopila.

‘Izgleda da sam izgubila svog partnera za trening na ovom ljetovanju, Davide’, napisala je i tako dala do znanja da inače ovakve vježbe izvode zajedno.

Podsjetimo, obitelj Beckham ovog je ljeta nekoliko dana provela i u Hrvatskoj gdje je njihova najmlađa članica, Harper Severnproslavila 11. rođendan.

Boravili su na otoku Lopudu gdje su odsjeli u luksuznom kompleksu Lopud 1483.

Fotografije s ljetovanja obitelji Beckham u Hrvatskoj pogledajte u galeriji:

Instagram Beckhamovi u Hrvatskoj