Obitelj Beckham i dalje uživa zajedno u dugom, toplom ljetu.

Ovoga puta, obitelj je uhvaćena u Palm Springsu kako ide na doručak, a svi su bili odjeveni u bijelo. S Davidom i Victorijom bili su kćerkica Harper te sin Romeo, dok Brooklyna i Cruza nije bilo na vidiku.

Cruz je dio ljetovanja proveo s obitelji, pa je tako bio i u Hrvatskoj te Italiji, no Brooklyna nije bilo na vidiku čitavo vrijeme. Šuška se kako je zahladio odnose s roditeljima zbog supruge Nicole Peltz koja se zamjerala slavnoj Posh Spice.

Iako su dame bile u idiličnim odnosima, što nisu skrivale ni na društvenim mrežama, nakon glamuroznog vjenčanja ta je ljubav odjednom prestala. Parovi si više ne lajkaju fotografije niti komentiraju, a činjenica da je ovo prvi obiteljski odmor na kojem Brooklyn nije bio, otkriva puno.

Obitelj Beckham je viđena na doručku
Profimedia 

Ranije se šuškalo kako Davidu i Victoriji nije najbolje sjeo predbračni ugovor koji je njihov najstariji sin morao potpisati kako bi Nicola sačuvala svoje bogatstvo u slučaju razvoda. Ipak, to nije bilo ništa neobično s obzirom na to da je otac Nicole Peltz američki financijaš Nelson Peltz čije se bogatstvo procjenjuje na 1.3 milijardi funti što je otprilike tri puta više od imovine Brooklynovih roditelja.

Naime, bogatstvo Davida i Victorije je vrijedno 380 milijuna funti što je impresivno, ali ne u krugovima milijardera.

No javila se i teorija kako je cijeloj obitelji Beckham, a posebno Victoriji, zasmetala činjenica da na vjenčanju nisu sjedili za glavnim stolom uz obitelj mladenke.

'Za glavnim stolom su bili samo pripadnici milijarderske obitelji i doista se činilo kao da Beckhamovi nisu u prvim redovima. Postojao je osjećaj da je to samo vjenčanje obitelji Peltz, jer je to bila njihova kuća te su samo njihova kći i sin držali govore', otkrio je nepoznati izvor za britanski The Daily Mail.

Victoria Beckham i Nicola Peltz višu nisu dobre
Profimedia 

Također, dok je Victoria dizajnirala svoju te još nekoliko haljina za skupocjeno vjenčanje najstarijeg sina, mladenka je nosila brendove poput Valentina, Versacea i Diora. Uz to, Nicola se pomalo narugala vjenčanju Davida i Victorija iz 90-ih godina prošlog stoljeća te negirala da su ona i Brooklyn od tamo crpili inspiraciju.

'Njihovo je vjenčanje bilo nevjerojatno, fotografije su bile ikonske, ali vjenčanje koje nas je najviše inspiriralo bilo je ono Iman i Davida Bowieja", rekla je mladenka za časopis Vogue.

Tračeve o lošim odnosima u obitelji dodatno je rasplamsao video Brooklyna Beckhama s bakom svoje supruge milijarderke kojoj je čitao rođendansku čestitku u kojoj joj zahvaljuje što ga je 'prihvatila u svoju predivnu obitelj'.

Upućeniji izvori tvrde i kako je raskol u obitelji Beckham nastao i kad je Brooklyn počeo kriviti svoju majku za poslovne neuspjehe.

Beckhamovi i Nicola Peltz navodno nisu u dobrim odnosima
Instagram 

Čega god se 23-godišnji Brooklyn primio, završilo je neslavno, a prekid suradnje s jednim poznatim modnim brendom tijekom koje je za samo nekoliko objava na društvenim mrežama trebao zaraditi milijune, samo je posljednji u nizu njegovih neuspjeha.

Prošlo je jedva pola godine otkako je potpisao ugovor s njima, a onda je uslijedio hladan tuš, čelnici kompanije izjavili su da su 'odlučili raditi s drugačijim talentima za njihovu kampanju proljeće/ljeto 2022' i Brooklyn je ostao bez posla.

Iako ga je njegova supruga Nicola Peltz javno branila i govorila koliko mu teško padaju velika očekivanja, navodno je i ona bijesna zbog toga što 23-godišnjak ne može zadržati posao, čak ni uz debele veze koje imaju njegovi, a i njeni roditelji.

Strpljenje za Brooklyna polako gube i njegovi roditelji, Victoria i David kojima, kako tvrdi izvor blizak obitelji teško pada što im sin neprestano propušta prilike do kojih mu je, zbog slavnog imena i roditeljskih veza, puno lakše doći nego milijunima drugih. Victoria se zbog toga, navodno, pokajala što je sina ‘pogurala’ i ‘sredila’ mu ovaj ugovor.

'Povukla je puno veza da mu dogovori tu suradnju. To mu je trebalo pomoći da izgradi profil kako bi si mogao početi graditi budućnost', kaže izvor. Brooklyn je navodno odbio nekoliko kampanja i snimanja koje je brend tražio od njega jer to 'nije bilo u skladu s njegovim rasporedom'.

Tada se saznalo kako Brooklyn uopće nije htio surađivati s tim brendom, nego s Guccijem, a navodno se požalio kako ga je Victoria tjerala na to.

'Naravno, Victoria se sad osjeća krivom jer mu je pokušala pomoći i pokušava se malo odmaknuti. No, njoj i Davidu je to baš teško gledati', dodao je izvor.

Više fotografija Brooklyn Beckhama s roditeljima i zaručnicom pogledajte u galeriji.

Profimedia Nicola Peltz i Brooklyn Beckham vjenčali su se u travnju 2022. godine