Brooklyn Beckham i Nicola Peltz u travnju ove godine stali su pred oltar, a čini se kako je upravo tada zahladio odnos koji su imali s njegovim roditeljima, Davidom i Victorijom.

Mladi bračni par ovih je dana viđen prilikom odlaska na večeru u New Yorku, a ulicama grada prošli su držeći se za ruke. Unatoč glasnima o svađi s njegovom obitelji na očit način trudili su se ostaviti dojam kako je sve u najboljem redu.

Brooklyn Beckham i Nicola Peltz viđeni su New Yorku
Profimedia 

Naime, Nicola je imala ozbiljan izraz lica, no vidjevši fotografe odlučila se nasmiješiti i mahnuti, a sam čin djelovao je poprilično umjetno.

Nicola Peltz nasmješila se kada je vidjela fotografe
Profimedia 

Naime, Brooklyn i Nicola prošlog su tjedna boravili s obitelji Peltz, a Brooklynovi roditelji, David i Victora s ostalom djecom uživali su u Francuskoj na jahti vrijednoj pet milijuna dolara.

Za to vrijeme pisalo se o narušenim odnosima u obitelji, odnosno svađi između Nicole i Victorije. Do svađe je navodno došlo na vjenčanju, a izvor tvrdi kako Beckhamovi 'nisu bili u prvim redovima' i da je 'vjenčanje bilo u znaku obitelji Peltz'.

David Beckham i Victoria Beckham na odmoru s djecom
Profimedia 

Od tada je odnos između svekrve i snahe zahladio, a najviše se vidi na društvenim mrežama gdje za razliku od ranije, uopće ne komuniciraju. Glasine o svađi pojačale su se kada su obožavatelji primijetili kako Brooklyna nema na obiteljskom odmoru proteklih tjedana.

Iako su svi veoma aktivni na svojim profilima, najčudnijim se pokazalo to što David i Victoria nisu 'lajkali' niz fotografija s vjenčanja njihovog sina i nove snahe koji su snimljeni za Vogue i objavljeni na njezinom Instagramu.

Brooklyn Beckham i Nicola Peltz su u braku
Profimedia 

Obožavatelji ove obitelji primijetili su kako nakon vjenčanja Peltz rijetko 'lajka' objave Davida i Victorie, ali i slavni par njezine.

Na primjer, Beckhamovi nisu 'lajkali' snahinu objavu naslovnice u kojoj je nazvana 'novom gospođom Beckham', ni objavu posvećenu njezinoj majci Claudiji uz koju je pisalo: 'Obitelj mi je sve'.

No, Peltz im vraća istom mjerom te je tako zaobišla njihove ovogodišnje rođendanske čestitke upućene kćeri Harper. Brooklyn, a ni Nicola nisu reagirali na Victorijine objave u kojima je Davidu čestitala godišnjicu braka.

'Čini se da postoji neka distanca između obitelji Beckham i klana Peltz, a čini se da se Brooklyn i Nicola udaljavaju od Beckhamovih', rekao je izvor.

Beckhamovi i Nicola Peltz navodno nisu u dobrim odnosima
Instagram 

Međutim, drugi insajder je rekao kako je pričanje o raskolu 'glupo' i da bi se David i Victoria uskoro trebali sastati s mladencima u Americi - istaknuvši da su svi nedavno otišli na večeru u Veneciju.

Ipak, o tome kako će se njihov odnos razvijati ostaje za vidjeti u narednom periodu. 

Više fotografija donedavno složne obitelji Beckham pogledajte u našoj galeriji. 

Instagram Obitelj Davida Beckhama i Victorije Beckham