Brooklyn Beckham (23), najstariji sin bivšeg nogometaša Davida Beckhama i 'spajsice' Victorie Beckham oženio se prije nešto više od mjesec dana za glumicu Nicolu Peltz (27).

Nicola Peltz i Brooklyn Beckham vjenčali su se na Floridi
Profimedia 

Vjenčali su se na Floridi, a ceremonija je održana na velikom obiteljskom imanju obitelji Peltz gdje su bila postavljena tri šatora na obali oceana.

Zaljubljeni Brooklyn je na svom Instagramu objavio fotografije s vjenčanja.

'Dan kada sam oženio svoju najbolju prijateljicu', napisao je.

 Osim toga, zaljubljeni Brooklyn je objavio i fotografiju na kojoj je pokazao kako je na ruci istetovirao bračne zavjete.

Brooklyn Beckham istetovirao bračne zavjete
brooklynpeltzbeckham/Instagram 

Podsjetimo, vjenčanje je uključivalo tradicionalnu židovsku ceremoniju zbog mladenke i njene obitelji.

Mladenka je nosila bijelu klasičnu vjenčanicu s velom koja je naglašavala njezinu figuru i eleganciju koju potpisuje Valentino. Brooklyn je blistao u klasičnom, crnom odijelu.

Šest sekundi dugim poljupcem mladi par je krenuo u bračni život pred brojnim slavnim uzvanicima, poput Eve Longorije, Spajsica Mel B i Mel C, chefa Gordona Ramsaya i teniske legende Serene Williams.

Brooklyn je uzeo i prezime svoje supruge - Peltz. Objasnio je i zašto je to učinio, a prema njegovim riječima, to je još jedan način kojim želi pokazati svoju privrženost supruzi.

Inače, mladi par se želio vjenčati još prije dvije godine, no Brooklynovi roditelji, Victoria i David Beckham 'povukli su ručnu kočnicu' i savjetovali im da prvo žive zajedno neko vrijeme. Na kraju je par svima dokazao da se uistinu vole i žele vjenčati. 

Još fotografija s vjenčanja Brooklyna Beckhama i Nicole Peltz pogledajte u galeriji:

Profimedia Vjenčanje Brooklyna Beckhama i Nicole Peltz održalo se na imanju njenih roditelja