Brooklyn Beckham i Nicola Peltz vjenčali su se na 76 milijuna funti vrijednom imanju njenih roditelja na Floridi.

Mladenka je nosila bijelu klasičnu vjenčanicu s veom koja je naglašavala njezinu figuru i eleganciju koju potpisuje Valentino. Brooklyn je blistao u klasičnom, crnom odijelu.

Nicola (27) i Brooklyn (23) planirali su višednevnu proslavu s gostima koji su stigli u petak na koktele dobrodošlice. Vjenčanje je uključivalo tradicionalnu židovsku ceremoniju zbog mladenke i njene obitelji.

Brooklyn Beckham i Nicola Peltz su se vjenčali na Floridi
Profimedia 

Supružnici su vjenčali htjeli održati još prije dvije godine, no Brooklynovi roditelji, Victoria i David Beckham 'povukli su ručnu kočnicu' i savjetovali im da prvo žive zajedno neko vrijeme. Na kraju je par svima dokazao da se uistinu vole i žele vjenčati. 

David i Victoria Beckham na vjenčanju sina
Profimedia 

Nakon vjenčanja, uslijedio je šok. Iako je logično da Nicola postane 'snaha' Beckhamovih, zapravo je Brooklyn taj koji se 'udao', odnosno uzeo prezime svoje supruge - Peltz. Brooklyn je odmah objasnio zašto je to učinio, a prema njegovim riječima, to je još jedan način da pokaže svoju privrženost supruzi.

'Ovo je sjajan znak njegove predanosti njoj i njegove ljubavi prema njoj', rekao je jedan insajder za tabloid Sun.

Tako se Beckhamov sin pridružio popisu onih slavnih muškaraca koji su, umjesto da ženi dodaju svoje, zapravo uzeli njezino prezime. Među prvima su to učinili John Lennon, a tu su bili Marco Perego koji je uzeo prezime svoje supruge Zoe Saldane, Jerry McGuire koji je dodao prezime Nicki Cox, Sean Carter poznatiji kao Jay-Z koji je dodao prezime Beyoncino prezime Knowles i mnogi drugi.

Nakon ovog čina svijet je zapljeskao Victoriji i Beckhamu uz riječi da su dobro odgojili sina jer se ne srami pokazati emocije i naklonost. 

Više fotografija s vjenčanja Brooklyna Beckhama i Nicole Peltz pogledajte u galeriji. 

Profimedia Vjenčanje Brooklyna Beckhama i Nicole Peltz održalo se na imanju njenih roditelja