Brooklyn Beckham i Nicola Peltz su vjenčani.

23-godišnji sin Davida i Victorije Beckham te četiri godine starija glumica, model i milijarderka Nicola Peltz, izrekli su sudbonosno 'da' na masivnom imanju njenih roditelja vrijednom 76 milijuna funti.

Brooklyn Beckham i Nicola Peltz su muž i žena
Profimedia 

Šest sekundi dugim poljupcem krenuli su u bračni život pred brojnim slavnim uzvanicima, poput Eve Longorije, Spajsice Mel C, chefa Gordona Ramsaya i teniske legende Serene Williams.

Nicola je za vjenčanje na Floridi odabrala raskošnu Valentino vjenčanicu, a oboje su imali po šest djeveruša i djevera. Ceremonija je bila židovska zbog Nicole, a golupčići su na važan dan potrošili devet milijuna kuna.

Eva Longoria je najbolja prijateljica Victorije Beckham
Profimedia 

David i Victoria Beckham blistali su modno usklađeni, a na ceremoniju su stigli držeći se za ruke. Dizajnerica je pucala od ponosa u jednostavnoj, dugoj haljini od svile, a umirovljeni nogometaš u crnom odijelu.

Posljednjih dana puno se pisalo i o predbračnom ugovoru koji navodno nije najbolje 'sjeo' bračnom paru Beckham koji je znatno 'siromašniji' od roditelja mladenke. Predbračni ugovor je, kako pišu britanski mediji, iznenadio i Brooklyna, no pristao ga je potpisati.

To nije ništa neobično s obzirom na to da je otac Nicole Peltz američki financijaš Nelson Peltz čije se bogatstvo procjenjuje na 1.3 milijardi funti što je otprilike tri puta više od imovine Brooklynovih roditelja. Naime, bogatstvo Davida i Victorije je vrijedno 380 milijuna funti što je impresivno, ali ne u krugovima milijardera.

David i Victoria Beckham izgledali su prekrasno na sinovom vjenčanju
Profimedia 

Nelson je tako odlučio zaštititi bogatstvo i Nicolin budući suprug neće dobiti ništa osim bračne stečevine ako se razvedu. Mediji se tako šale kako Beckhamovi ipak nisu uspjeli bogato udati sina.

Više fotografija ceremonije i uzvanika pogledajte u galeriji.

Profimedia Vjenčanje Brooklyna Beckhama i Nicole Peltz održalo se na imanju njenih roditelja