Victoria Beckham (48) više nije naklonjena svojoj snahi Nicoli Peltz (27), a njen sin Brooklyn (23) našao se 'između dvije vatre'.

Da je odnos Victorije i Nicole poljuljan, počelo se nedavno šuškati kada se ni u jednom trenutku njihova ljetovanja nisu preklopila. Naime, dok su Beckhamovi s bajnog odmora u Hrvatskoj produžili u Italiju, Brooklyn je sa suprugom milijarderkom i njihovim prijateljima uživao na francuskoj rivijeri gdje su proveli i medeni mjesec.

Može se i na Instagramu primijetiti hladnoća između Victorije i Davida s njihovim mezimcem i Nicolom. Nema više lajkanja fotografija i čak nisu čestitali Beckhamovima 23. godišnjicu braka. Brooklyn i njegova supruga nisu uputili ni najljepše želje njegovoj sestri Harper za 11. rođendan.

I dok se priča o odnosu dva para, Victoria i David uživaju u romantičnim trenucima koje su ovjekovječili i paparazzi. Supružnici su snimljeni u poznatom francuskom ljetovalištu Saint-Tropezu, a fotografi su zabilježili romantičnu gestu umirovljenog nogometaša.

David je u jednom trenutku svoju suprugu podigao u naručje kako ne bi morala hodati po mokrome i prenio je na brod. Victoria je na Instagramu otkrila i na što ju je muž nagovorio.

'Da, tako je. David me doveo na jet ski. Što je sljedeće?!', napisala je uz njihovu fotografiju. Par nije skidao osmijeh s lica, a i ranije je modna dizajnerica posvetila suprugu romantičnu objavu za godišnjicu braka.

'Kažu da nije zabavan, kažu da se nikada ne smijem, rekli su da nećemo trajati. Danas slavimo 23 godine braka. Davide, ti si moje sve, puno te volim', napisala je Victoria uz zajedničku fotografiju naInstagramu tom prilikom.

David Beckham je suprugu Victoriu nosio u naručju
Profimedia 

Da je sve bajno i kod njih, trude se pokazati i Nicola i Brooklyn. Glumica je objavila fotografije na Instagramu i otkrila da se iz plavuše pretvorila u brinetu. 'Povratak mojim korijenima', napisala je Peltz uz promjenu imidža.

Naravno, Brooklyn je sve njezine fotografije komentirao s oduševljenjem. 'Seksi. Wow', njegovi su komentari, a neizostavni su i emotikoni srca.

Da se vidi koliko je njihova ljubav snažna, mladi Beckham je objavio fotografiju Nicole i na svom Instagramu. 'Ja i ženica', poručio je. Brooklyn je za razliku od godišnjice roditeljima i rođendana sestri javno čestitao rođendan svom djedu Tedu Beckhamu s kojim je njegov otac David ranije imao škakljiv odnos.

'Jako te volim. Želim ti nevjerojatan dan', napisao je na Instagram storyju.

Inače, kako su prenijeli strani mediji, razdor između supružnika Beckham i Nicole se dogodio zbog njenog i Brooklynovog vjenčanja. Naime, zasmetala im je činjenica da nisu sjedili za glavnim stolom uz obitelj mladenke.

'Za glavnim stolom su bili samo pripadnici milijarderske obitelji i doista se činilo kao da Beckhamovi nisu u prvim redovima. Postojao je osjećaj da je to samo vjenčanje obitelji Peltz, jer je to bila njihova kuća te su samo njihova kći i sin držali govore', otkrio je nepoznati izvor za britanski The Daily Mail.

Također, dok je Victoria dizajnirala svoju te još nekoliko haljina za skupocjeno vjenčanje najstarijeg sina, mladenka je nosila brendove poput Valentina, Versacea i Diora. Uz to, Nicola se pomalo narugala vjenčanju Davida i Victorija iz 90-ih godina prošlog stoljeća te negirala da su ona i Brooklyn od tamo crpili inspiraciju.

'Njihovo je vjenčanje bilo nevjerojatno, fotografije su bile ikonske, ali vjenčanje koje nas je najviše inspiriralo bilo je ono Iman i Davida Bowieja', rekla je mladenka za časopis Vogue.

Ranije se pisalo i da je Victoria pokušavala riješiti probleme između Nicole i djevojke svog sina Romea, Mije Regan. U međuvremenu je par prekinuo, a nije se znalo zbog čega su se sukobile.

Ipak, poznato je da Victoria obožava Miju i da će s manekenkom i influencericom nastaviti suradnju unatoč prekidu.