Instagram 'eksperti' primijetili su kako Victoria i David Beckham na društvenim mrežama rijetko komuniciraju sa sinom Brooklynom i njegovom suprugom Nicolom Peltz.

Također, dok se slavna obitelj odmarala u Hrvatskoj, Brooklyn i njegova supruga milijarderka bili su na francuskoj rivijeri s prijateljima gdje su proslavili i medeni mjesec.

Ipak, dva para nisu si međusobno lajkala objave na Instagramu, kao niti posljednje objavljene fotografije s vjenčanja koje je mladi par snimio za prestižni časopis Vogue.

Obožavatelji ove obitelji primijetili su kako nakon vjenčanja Peltz rijetko 'lajka' objave Davida i Victorie, ali i slavni par njezine.

Na primjer, Beckhamovi nisu 'lajkali' snahinu objavu naslovnice u kojoj je nazvana 'novom gospođom Beckham', ni objavu posvećenu njezinoj majci Claudiji uz koju je pisalo: 'Obitelj mi je sve'.

No, Peltz im vraća istom mjerom te je tako zaobišla njihove ovogodišnje rođendanske čestitke upućene kćeri Harper.Brooklyn, a ni Nicola nisu reagirali na Victorijine objave u kojima je Davidu čestitala godišnjicu braka.

Prije vjenčanja, Posh Spice lajkala je sve objave tada još buduće snage te joj često komentirala fotografije s 'pusa' i 'volimo te', no nešto se dogodilo. A kako to obično biva, već su počele kružiti teorije zašto se dvije gospođe Beckham više 'ne podnose'.

David i Victoria Beckham nisu bili zadovoljni sinovim predbračnim ugovorom
Instagram 

Ranije se šuškalo kako Davidu i Victoriji nije najbolje sjeo predbračni ugovor koji je njihov najstariji sin morao potpisati kako bi Nicola sačuvala svoje bogatstvo u slučaju razvoda. Ipak, to nije bilo ništa neobično s obzirom na to da je otac Nicole Peltz američki financijaš Nelson Peltz čije se bogatstvo procjenjuje na 1.3 milijardi funti što je otprilike tri puta više od imovine Brooklynovih roditelja.

Naime, bogatstvo Davida i Victorije je vrijedno 380 milijuna funti što je impresivno, ali ne u krugovima milijardera.

No javila se i teorija kako je cijeloj obitelji Beckham, a posebno Victoriji, zasmetala činjenica da na vjenčanju nisu sjedili za glavnim stolom uz obitelj mladenke.

Odnos Victorije Beckham i Nicole Peltz nije dobar
Profimedia 

'Za glavnim stolom su bili samo pripadnici milijarderske obitelji i doista se činilo kao da Beckhamovi nisu u prvim redovima. Postojao je osjećaj da je to samo vjenčanje obitelji Peltz, jer je to bila njihova kuća te su samo njihova kći i sin držali govore', otkrio je nepoznati izvor za britanski The Daily Mail.

Također, dok je Victoria dizajnirala svoju te još nekoliko haljina za skupocjeno vjenčanje najstarijeg sina, mladenka je nosila brendove poput Valentina, Versacea i Diora. Uz to, Nicola se pomalo narugala vjenčanju Davida i Victorija iz 90-ih godina prošlog stoljeća te negirala da su ona i Brooklyn od tamo crpili inspiraciju.

'Njihovo je vjenčanje bilo nevjerojatno, fotografije su bile ikonske, ali vjenčanje koje nas je najviše inspiriralo bilo je ono Iman i Davida Bowieja", rekla je mladenka za časopis Vogue.

Višr fotografija gospođa Beckham pogledajte u galeriji.

Instagram, Profimedia Gospođe Beckham su u svađi