Instagram 'eksperti' primijetili su kako Victoria i David Beckham na društvenim mrežama rijetko komuniciraju sa sinom Brooklynom i njegovom suprugom Nicolom Peltz.

Iako su svi veoma aktivni na svojim profilima, najčudnijim se pokazalo to što David i Victoria nisu 'lajkali' niz fotografija s vjenčanja njihovog sina i nove snahe koji su snimljeni za Vogue i objavljeni na njezinom Instagramu.

Jedno od većih iznenađenja bila je odluka mladenke da povodom vjenčanja ne odjene niti jedan komad svoje svekrve, modne dizajnerice Victorie Beckham.

Brooklyn Beckham i Nicola Peltz su u braku
Profimedia 

Obožavatelji ove obitelji primijetili su kako nakon vjenčanja Peltz rijetko 'lajka' objave Davida i Victorie, ali i slavni par njezine.

Na primjer, Beckhamovi nisu 'lajkali' snahinu objavu naslovnice u kojoj je nazvana 'novom gospođom Beckham', ni objavu posvećenu njezinoj majci Claudiji uz koju je pisalo: 'Obitelj mi je sve'.

No, Peltz im vraća istom mjerom te je tako zaobišla njihove ovogodišnje rođendanske čestitke upućene kćeri Harper.Brooklyn, a ni Nicola nisu reagirali na Victorijine objave u kojima je Davidu čestitala godišnjicu braka.

Ipak, to nije oduvijek bilo tako, prošlog ljeta 'lajkovi' su dolazili sa svih strana, Victoria je redovito pratila objave tada buduće snahe, a na jednoj je ostavila komentar: 'Pusa! Volimo te!'. Nicola joj je vraćala istom mjerom.

Čini se kako se od vjenčanja nešto promijenilo, a ranije se šuškalo kako Davidu i Victoriji nije najbolje sjeo predbračni ugovor koji je njihov najstariji sin morao potpisati kako bi Nicola sačuvala svoje bogatstvo u slučaju razvoda.

Brooklyn Beckham i Nicola Peltz ne 'lajkaju' objave Victorie i Davida Beckhama
Instagram 

Ipak, to nije bilo ništa neobično s obzirom na to da je otac Nicole Peltz američki financijaš Nelson Peltz čije se bogatstvo procjenjuje na 1.3 milijardi funti što je otprilike tri puta više od imovine Brooklynovih roditelja.

David i Victoria Beckham nisu bili zadovoljni sinovim predbračnim ugovorom
Instagram 

Naime, bogatstvo Davida i Victorije je vrijedno 380 milijuna funti što je impresivno, ali ne u krugovima milijardera.

Više fotografija obitelji Beckham, pogledajte u našoj galeriji.

Instagram Obitelj Davida Beckhama i Victorije Beckham