Posljednjih tjedana naveliko se šuška o svađi između obitelji Brooklyna Beckhama i njegove supruge Nicole Peltz.

Brooklyn, 23-godišnji sin Davida i Victorije Beckham i Nicola pred oltar su stali u travnju ove godine, a njihovo glamurozno vjenčanje navodno je bio početak loših odnosa u obitelji.

Brooklyn Beckham i Nicola Peltz su u braku
Profimedia 

'Nicola nije htjela da Victoria ima veze s planiranjem vjenčanja i nije ju htjela ni u što uključiti. Komunikacija je bila minimalna. Ne mogu se podnijeti i ne razgovaraju. Planiranje vjenčanja proteklo je u užasnoj atmosferi', rekao je nepoznati izvor, no David i Victoria odradili su vjenčanje s velikim osmijesima na licima.

Kao razlog neslaganja navodila se i činjenica da je Nicola jako ljubomorna na pažnju koju dobiva Victoria te nije htjela da se to dogodi i na njen važni dan. Također, dok je Victoria dizajnirala svoju te još nekoliko haljina za skupocjeno vjenčanje najstarijeg sina, mladenka je nosila brendove poput Valentina, Versacea i Diora.

Victoria Beckham i David Beckham navodno nisu u svađi s Nicolom Peltz i Brooklynom Beckhamom
Instagram 

Ipak, mladi bračni par sada je odlučio stati na kraj ovim glasinama. Brooklyn se pojavio na naslovnici časopisa Vanity Fair, a Nicola je iskoristila priliku da ispriča razlog zbog kojeg nije nosila dizajn svoje svekrve.

'Namjeravala sam i stvarno sam to željela, a onda je nekoliko mjeseci prije Victoria je shvatila da njezin atelje to ne može učiniti pa sam morala odabrati drugu haljinu', ispričala je.

'Nije rekla ne možeš ju nositi niti sam ja rekla da je ne želim nositit'.

Navela je i kako su obožavatelji u iznenađujućoj mjeri išli s pričom o svađi. Ipak, njezinog supruga koji je odrastao u središtu pozornosti takve glasine nisu uznemiravale. 'Uvijek će se pokušavati spustiti ljude, ali svi se slažu, što je dobro'.

Iako je njihova veza bila predmet nagađanja, par ne dopušta da ih negativnost potresu. 'Ono što je super kod nas je to što ne trebamo ništa jedno od drugog. Baš smo zaljubljeni', rekla je Nicola. 'Nema ništa što trebam od njega ili što on treba od mene'.

Nicola Peltz tvrdi kako nije u svađi s Victoriom Beckham
Profimedia 

Brooklyn je pritom ispričao i kako jedva čeka da prošire svoju obitelj. 'Stalno govorim svojoj ženi: 'Jedva čekam da postanem tata'', rekao je. 'Spreman sam imati djecu, ali svojoj ženi uvijek kažem: 'Kad god želiš.' Ona misli da ćemo prvo imati dječaka', dodao je.

Ipak, Nicola je izjavila kako bebe neće biti u bliskoj budućnosti. 'Ne planiramo imati djecu u sljedećoj godini', dodala je. 'Ali voljeli bismo imati veliku obitelj jednog dana - voljeli bismo imati vlastitu djecu i voljeli bismo posvojiti'.

Nicola Peltz i Brooklyn Beckham žele djecu
Profimedia 

Podsjetimo, Nicola je nedavno objavila fotografije na kojima plače uz tužnu poruku za koju su mnogi protumačili da je upućeno prije svega Victoriji Beckham.

'Ponekad mi je teško pokazati tužne dijelove sebe. Odrastanje sa sedmero braće i sestara kao i dvoje vrlo jakih roditelja me očvrsnulo, utuvili su mi u glavu da ne dam ljudima da me rastuže ili povrijede moje srce. Zbog toga sam podigla visok zid kako bih se zaštitila. Svi imamo dana kad se loše osjećamo zbog drugih ljudi i u redu je da se osjećamo povrijeđeno. Pomislila sam da bih mogla napisati nešto o tome jer nikad ne pokazujem ovu svoju stranu. Želim je pokazati. Sve vas jako volim i iskreno cijenim vašu podršku. Puno mi znači kad na mom profilu govorite ljubazno i želim da znate da vas vidim, da vas čujem i da mi to puno znači', napisala je Nicola koja sada ima smeđu, a ne plavu kosu.

Iako David i Victoria nisu komentirali glasine o svađi, činjenica jest da su ljetni, godišnji odmor proveli u Hrvatskoj, Italiji i Francuskoj s djecom, ali bez Brooklyna i Nicole.

Ni na gradskom tlu nisu već neko vrijeme viđeni sa sinom prvijencem koji slavnoj mami zamjera i što je nedavno izgubio posao kao zaštitno lice jednog modnog brenda.

Obitelj Beckham već dugo nije viđena s Brooklynom
Profimedia 

Navodno se požalio prijateljima kako taj posao niti nije htio, no poduzetna mama je bila uporna. Kako je puno izvoljevao, a malo davao zauzvrat, brend mu je prekinuo unosnu suradnju, što je razljutilo i njegovu suprugu koja dolazi iz milijarderske obitelji.

Iako su i Beckhamovi teški oko 380 milijuna funti, to nije impresivna svota u krugovima milijardera.

Više fotografija gospođa Beckham pogledajte u galeriji.

Instagram, Profimedia Gospođe Beckham su u svađi