23-godišnji sin Davida i Victorije Beckham, Brooklyn Beckham, viđen je prošlog ponedjeljka u Zapadnom Hollywoodu u svom sportskom automobilu McLaren 765LT.

Čini se kako najstariji sin slavnog para dijeli s ocem isti ukus za automobile, no već se tjednima šuška kako se njihov dosad vrlo blizak odnos raspao zbog Brooklynove supruge, bogatašice Nicole Peltz.

Brooklyn Beckham vozi skupocjeni automobil
Profimedia 

U casual izdanju širokih traperica i bijele majice, Brooklyn nije izgledao neraspoloženo, dok je njegova supruga nedavno objavila fotografije na kojima plače uz tužnu poruku za koju su mnogi protumačili da je upućeno prije svega Victoriji Beckham.

'Ponekad mi je teško pokazati tužne dijelove sebe. Odrastanje sa sedmero braće i sestara kao i dvoje vrlo jakih roditelja me očvrsnulo, utuvili su mi u glavu da ne dam ljudima da me rastuže ili povrijede moje srce. Zbog toga sam podigla visok zid kako bih se zaštitila. Svi imamo dana kad se loše osjećamo zbog drugih ljudi i u redu je da se osjećamo povrijeđeno. Pomislila sam da bih mogla napisati nešto o tome jer nikad ne pokazujem ovu svoju stranu. Želim je pokazati. Sve vas jako volim i iskreno cijenim vašu podršku. Puno mi znači kad na mom profilu govorite ljubazno i želim da znate da vas vidim, da vas čujem i da mi to puno znači', napisala je Nicola koja sada ima smeđu, a ne plavu kosu.

Brooklyn Beckham više nije dobar s roditeljima
Profimedia 

Nesuglasice između novopečene gospođe Beckham i snage navodno su počele uoči glamuroznog vjenčanja.

'Nicola nije htjela da Victoria ima veze s planiranjem vjenčanja i nije ju htjela ni u što uključiti. Komunikacija je bila minimalna. Ne mogu se podnijeti i ne razgovaraju. Planiranje vjenčanja proteklo je u užasnoj atmosferi', otkrio je nepoznati izvor, no David i Victoria odradili su vjenčanje s velikim osmijesima na licima.

Razlog neslaganja jest i činjenica da je Nicola jako ljubomorna na pažnju koju dobiva Victoria te nije htjela da se to dogodi i na njen važni dan. Također, dok je Victoria dizajnirala svoju te još nekoliko haljina za skupocjeno vjenčanje najstarijeg sina, mladenka je nosila brendove poput Valentina, Versacea i Diora.

Navodno Beckhamovi na vjenčanju nisu niti sjedili za glavnim stolom te su bili jako uvrijeđeni i povrijeđeni činjenicom da to više izgleda kao vjenčanje Samo Peltzovih.

Iako par nikada nije komentirao napise, činjenica jest da su ljetni, godišnji odmor proveli u Hrvatskoj, Italiji i Francuskoj s djecom, ali bez Brooklyna i Nicole.

Ni na gradskom tlu nisu već neko vrijeme viđeni sa sinom prvijencem koji slavnoj mami zamjera i što je nedavno izgubio posao kao zaštitno lice jednog modnog brenda.

Victoria Beckham i Nicola Peltz višu nisu dobre
Profimedia 

Navodno se požalio prijateljima kako taj posao niti nije htio, no poduzetna mama je bila uporna. Kako je puno izvoljevao, a malo davao zauzvrat, brend mu je prekinuo unosnu suradnju, što je razljutilo i njegovu suprugu koja dolazi iz milijarderske obitelji.

Iako su i Beckhamovi teški oko 380 milijuna funti, to nije impresivna svota u krugovima milijardera.

Više fotografija gospođa Beckham pogledajte u galeriji.

Instagram, Profimedia Gospođe Beckham su u svađi