Već se tjednima piše o neslaganju majke i supruge Brooklyna Beckhama, Victorije Beckham i Nicole Peltz.

Iako su dame bile u idiličnim odnosima, što nisu skrivale ni na društvenim mrežama, nakon glamuroznog vjenčanja ta je ljubav odjednom prestala. Parovi si više ne lajkaju fotografije niti komentiraju, a činjenica da Brooklyn nije proveo ljetni odmor s obitelji govori i više nego što on možda misli.

Ranije se šuškalo kako Davidu i Victoriji nije najbolje sjeo predbračni ugovor koji je njihov najstariji sin morao potpisati kako bi Nicola sačuvala svoje bogatstvo u slučaju razvoda. Ipak, to nije bilo ništa neobično s obzirom na to da je otac Nicole Peltz američki financijaš Nelson Peltz čije se bogatstvo procjenjuje na 1.3 milijardi funti što je otprilike tri puta više od imovine Brooklynovih roditelja.

Naime, bogatstvo Davida i Victorije je vrijedno 380 milijuna funti što je impresivno, ali ne u krugovima milijardera.

No javila se i teorija kako je cijeloj obitelji Beckham, a posebno Victoriji, zasmetala činjenica da na vjenčanju nisu sjedili za glavnim stolom uz obitelj mladenke.

'Za glavnim stolom su bili samo pripadnici milijarderske obitelji i doista se činilo kao da Beckhamovi nisu u prvim redovima. Postojao je osjećaj da je to samo vjenčanje obitelji Peltz, jer je to bila njihova kuća te su samo njihova kći i sin držali govore', otkrio je nepoznati izvor za britanski The Daily Mail.

Ipak, prema pisanju portala Page Six, razmirice između dvije gospođe Beckham počele se uoči vjenčanja. Tako mlada bogatašica nije htjela da se Posh Spice gura u organizaciju vjenčanja.

Victoria Beckham i David Beckham razočarani su sinom Brooklynom Beckhamom
Profimedia 

'Nicola nije htjela da Victoria ima veze s planiranjem vjenčanja i nije ju htjela ni u što uključiti. Komunikacija je bila minimalna. Ne mogu se podnijeti i ne razgovaraju. Planiranje vjenčanja proteklo je u užasnoj atmosferi', otkrio je nepoznati izvor, no David i Victoria odradili su vjenčanje s velikim osmijesima na licima.

Razlog neslaganja jest i činjenica da je Nicola jako ljubomorna na pažnju koju dobiva Victoria te nije htjela da se to dogodi i na njen važni dan.

Victoria Beckham i Nicola Peltz višu nisu dobre
Profimedia 

Također, dok je Victoria dizajnirala svoju te još nekoliko haljina za skupocjeno vjenčanje najstarijeg sina, mladenka je nosila brendove poput Valentina, Versacea i Diora. Uz to, Nicola se pomalo narugala vjenčanju Davida i Victorija iz 90-ih godina prošlog stoljeća te negirala da su ona i Brooklyn od tamo crpili inspiraciju.

'Njihovo je vjenčanje bilo nevjerojatno, fotografije su bile ikonske, ali vjenčanje koje nas je najviše inspiriralo bilo je ono Iman i Davida Bowieja", rekla je mladenka za časopis Vogue.

Više fotografija zaraćenih gospođa pogledajte u galeriji.

Instagram, Profimedia Gospođe Beckham su u svađi