Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SUPRUGA MU JE MLAĐA 34 GODINE: U 72. godini je postao otac, a evo što njegova obitelj misli o tome

David Foster i supruga Katherine McPhee vjenčali su se 2019. godine, a u 2021. su dobili sina.

 Katharine McPhee i David Foster ne mare za razliju u godinama Izvor: Profimedia

Kanadski glazbenik i pop producent David Foster (72) u veljači je s upola mlađom suprugom Katherine McPhee (38) dobio sinčića koji je njoj prvo, a njemu šesto dijete. Par, koji je od samih početaka svoje veze zbog velike razlike u godinama privlačio pozornost javnosti, ne voli previše govoriti o svom privatnom životu, a rijetko i zajedno izlaze.

O njihovoj se ljubavi počelo govorkati u svibnju 2017. kad je njegova kći Erin (39) u jednoj objavi na društvenim mrežama Katharine nazvala svojom ‘novom maćehom’.

 David Foster i Katharine McPhee zaljubljeni su kao prvog dana Izvor: Profimedia

Prvi put su se zajedno pojavili u javnosti povodom njegovog 68. rođendana kad su otišli na košarkašku utakmicu u Los Angelesu, no nisu odmah priznali da su u paru

‘Zaista mi je drag i mislim da je nevjerojatna osoba. Poznajem ga od svoje 21. godine, jeste li to znali? On je producirao moj prvi singl. Bio je jako dobar prema meni. Ljudi mogu govoriti što god ih volja’, rekla je u jednom intervjuu krajem 2017.

Tu se javila njegova kći Sara (41) koja nije skrivala oduševljenje očevom novom vezom. ‘Mi totalno odobravamo. Želimo nekog tko će biti dobar prema njemu i kome je stalo do njega, a mislim da je sad s nekim takvim’, rekla je.

David i Katharine pojavili su se na svom prvom crvenom tepihu na Met Gali u svibnju 2018. držeći se za ruke, a mjesec dana kasnije ona je uz jednu njegovu fotografiju na Instagramu poručila: ‘Volim te’.ž

 David Foster i supruga dobili su sina 2021. godine Izvor: Instagram

Povezane vijesti

U srpnju iste godine njen je predstavnik za medije potvrdio da su zaručeni. ‘Kad govori o Davidu cijelo lice joj zablista. Stvarno je sretna. Razlika u godinama nekima bi možda bila bitna, ali njih dvoje su preslatki zajedno i njihova veza ima smisla’, rekao je tad izvor blizak paru za US Weekly.

Svadbene zavijete izmijenili su pred više od stotinu gostiju u Londonu 28. lipnja 2019. ‘Uvijek sam mu se divila i voljela ga, a on je uvijek bio divan prema ljudima oko sebe’, rekla je McPhee u intervjuu za magazine Today.

Prvu su godišnjicu braka proveli u karanteni za vrijeme pandemije koronavirusa, a Katharine ju je obilježila na društvenim mrežama. ‘Prije godinu dana udala sam se za ljubav svog života. Hvala ti što me uvijek voliš i inspiriraš u svim aspektima mog života. Volim te’, napisala je na Instagramu.

U listopadu je par potvrdio da očekuje svoje prvo dijete, a sinčić Rennie rodio im se u veljači ove godine.

Inače, Katharine je to prvo dijete, dok David ima pet kćeri iz prethodnih veza, a sve osim jedne su starije od njegove supruge. Najstarija kći Allison ima 50 godina (13 više od Katharine), Amy 46, Sarah 39, Erin 38 i Jordan, koja je jedina mlađa od Katharine, ima 35.

David se nedavno pohvalio kako njegova supruga nešto više od pola godine nakon poroda ima savršeno tijelo i objavio njenu sliku u badiću.

Sada su nedavno viđeni zajedno u kupovini te nisu uspjeli pobjeći objektivima paparazza.

 Katharine McPhee i David Foster u zajedničkom izlasku Izvor: Profimedia

Povezane vijesti

Magazin

Royals

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image