Kaja Vidmar (27) nedavno je ekskluzivno za Story progovorila o svojoj vezi sa Šimom Vrsaljkom (30) i njihovoj kćerkici Viktoriji, a sve češće pokazuje kakvu ljubavnu idilu žive.

Slovenska dizajnerica i poduzetnica objavila je na Instagram storyju fotografiju Šime kako grli psa.

'Moja ljubav', napisala je na slovenskom jeziku uz presladak prizor.

Šime Vrsaljko sa psom
Instagram 

Inače, novopečena majka je za Story otkrila kako usklađuje privatno i poslovno te je li joj teže nakon rođenja kćerkice.

'Naravno da je teže raditi kada imaš novorođenče. Trenutačno imam druge prioritete u životu - kćer, partnera i obitelj koja mi je uvijek na prvome mjestu. Svako razdoblje u životu je posebno. Želim posvetiti sve svoje vrijeme ovom lijepom razdoblju, ovim trenucima. Jedva sam dočekala da postanem majka, sretna sam. Sve dolazi u svoje vrijeme', ispričala je Kaja.

Prisjetila se i prvog trenutka kada je primila kćer u naručje.

Šime Vrsaljko i Kaja Vidmar dali su intervju za Story
Story Press 

'Nemoguće je opisati taj trenutak. Osjetila sam sreću, mir, neku novu snagu, ljubav te ponos na Šimu i mene. Uvijek kažem da je Viktorija plod naše ljubavi', istaknula je dizajnerica.

Osvrnula se i na medijsku pažnju koju je dobila njena veza sa Šimom.

'Nikada nisam imala loših iskustava s medijima. U Sloveniji sam u jako dobrim odnosima s medijskim kućama i svi tekstovi o meni uvijek su bili istiniti i pozitivno tonirani, sve do jednom. Medijska pozornost nije nešto što želim, ali ona dolazi uz posao kojim se Šime i ja bavimo. Ne smeta mi to. Smeta mi što kad se privatno povučemo, mediji počnu izmišljati priče samo zato što im se ne javimo i ne odgovorimo. Nismo obavezni odgovoriti na svaki medijski upit. Tekstovi koji su izneseni u javnost napisani su prljavo i šaljivo, samo da budu čitani. Što su prljaviji, to više ljudi zanima. Javnost ne zna istinu, javnost ne zna naše životne svjedoke, ljubav, obitelj. Javnost je stvorila sliku našeg odnosa kako bi se priča dobro prodala, ali naša priča je potpuno drukčija. Ova priča je naša, ovaj život je naš, mi ga čuvamo i volimo', ispričala je Kaja.

Kaja Vidmar s kćeri Viktorijom
Story Press 

Usto je otkrila da se njena ljubav sa Šimom dogodila na prvi pogled.

'Nisam vjerovala da postoji ljubav na prvi pogled dok nisam upoznala Šimu. Ja kažem da je to bila sudbina. Iste smo energije, sličnih karaktera, sve nas to jako veže', objasnila je poduzetnica.

Također je otkrila kakav je Šime kao otac.

Kaja Vidmar i Šime Vrsaljko pozirali za Story
Story Press 

'Šime je otac za kojeg su njegova djeca jako vezana. Daje im ljubav, sreću i veselje, među njima se vidi posebna veza. Kad se igra s njima, postaje mali dječak. Svaki put kada Bruno dođe u našu kuću, imamo igru 24 sata dnevno. Njegova dječja soba je uvijek puna smijeha i zabave. Ponosna sam na Šimu, stvarno me iznenadio kako dobro zna postupati i s tek rođenom bebom', zaključila je Kaja.