Novopečena majka Kaja Vidmar ekskluzivno je progovorila o ljubavi s našim nogometnim reprezentativcem Šimom Vrsaljkom i njihovoj ljubavnoj priči koja je rezultirala kćerkicom Viktorijom.

Slovenska dizajnerica i poduzetnica otvoreno za Story govori o svom odnosu sa Šimom, karijeri i brojnim šuškanjima u gradskim kuloarima. 

'Javnost je stvorila sliku našeg odnosa kako bi se dobro prodala, ali naša priča je potpuno drugačija. Ova priča je naša, ovaj život je naš, mi ga čuvamo i volimo', rekla je 27- godišnja novopečena majka i poduzetnica Kaja Vidmar.

Kaja Vidmar i Šime Vrsaljko
Story Press 

Odvojila je svoje slobodno vrijeme te nam odgovorila na pitanja o svom modnom brendu i putu ka uspjehu, novorođenoj kćerkici Viktoriji te ljubavi s hrvatskim nogometnim reprezentativcem Šimom Vrsaljkom. Nakon bure u medijima koja je izazvana njihovom ljubavnom pričom, sada je osjetila da je došao pravi trenutak kako bi javnosti odgovorila na sva pitanja.

Iako su se mediji posljednjih nekoliko mjeseci doslovce trgali kako bi došli do njezine izjave o ljubavnom odnosu, njihovoj znatiželji, pa i znatiželji naših čitatelja udovoljit ćemo upravo mi.

Kaja Vidmar s kćeri Viktorijom
Story Press 

Moramo primijetiti kako Kaja nikada nije bolje izgledala, iako je nedavno na svijet donijela svoje prvo dijete, a upravo tome su zaslužni njezin vedar duh i predivni obiteljski trenuci koje provodi u sunčanoj Grčkoj. 

Ondje su se ona i Šime, s kćerkicom, odlučili fotografirati za naslovnicu magazina Story te nas ostavili bez daha...

Kako izgleda zajednički život Kaje i Šime te kako se poduzetnica snašla u najljepšoj životnoj ulozi, majčinskoj, saznajte u novom broju Storyja koji možete naći na kioscima od 3. kolovoza.

Story cover 31
Story