Novopečena majka Kaja Vidmar ekskluzivno za Story progovorila je o svom odnosu sa Šimom Vrsaljkom i otkrila detalje njihove ljubavne priče koja je rezultirala rođenjem kćerkice Viktorije.

Slovenska dizajnerica i poduzetnica otvoreno govori o svojoj vezi sa Šimom, karijeri i brojnim šuškanjima u gradskim kuloarima.

'Javnost je stvorila sliku našeg odnosa kako bi se dobro prodala, ali naša priča je potpuno drugačija. Ova priča je naša, ovaj život je naš, mi ga čuvamo i volimo', rekla je 27-godišnja novopečena majka i poduzetnica Kaja.

Kaja Vidmar i Šime Vrsaljko pozirali za Story
Story Press 

Tijekom posljednjih nekoliko mjeseci mediji su poludjeli za vašom ljubavnom pričom s hrvatskim nogometnim reprezentativcem Šimom Vrsaljkom. Kako ste reagirali kada ste vidjeli da je javnost doznala za vašu vezu? Smetaju li vam medijski napisi i interes medija?

Nikada nisam imala loših iskustava s medijima. U Sloveniji sam u jako dobrim odnosima s medijskim kućama i svi tekstovi o meni uvijek su bili istiniti i pozitivno tonirani, sve do jednom. Medijska pozornost nije nešto što želim, ali ona dolazi uz posao kojim se Šime i ja bavimo. Ne smeta mi to. Smeta mi što kad se privatno povučemo, mediji počnu izmišljati priče samo zato što im se ne javimo i ne odgovorimo. Nismo obavezni odgovoriti na svaki medijski upit. Tekstovi koji su izneseni u javnost napisani su prljavo i šaljivo, samo da budu čitani. Što su prljaviji, to više ljudi zanima. Javnost ne zna istinu, javnost ne zna naše životne svjedoke, ljubav, obitelj. Javnost je stvorila sliku našeg odnosa kako bi se priča dobro prodala, ali naša priča je potpuno drukčija. Ova priča je naša, ovaj život je naš, mi ga čuvamo i volimo.

Kaja Vidmar s kćeri Viktorijom
Story Press 

Otkrijte nam djelić svoje intime, je li vaša ljubav bila na prvi pogled?

Nisam vjerovala da postoji ljubav na prvi pogled dok nisam upoznala Šimu. Ja kažem da je to bila sudbina. Iste smo energije, sličnih karaktera, sve nas to jako veže.

Kakav je Šime kao otac?

Šime je otac za kojeg su njegova djeca jako vezana. Daje im ljubav, sreću i veselje, među njima se vidi posebna veza. Kad se igra s njima, postaje mali dječak. Svaki put kada Bruno dođe u našu kuću, imamo igru 24 sata dnevno. Njegova dječja soba je uvijek puna smijeha i zabave. Ponosna sam na Šimu, stvarno me iznenadio kako dobro zna postupati i s tek rođenom bebom.

Kako izgleda zajednički život Kaje i Šime te kako se poduzetnica snašla u najljepšoj životnoj ulozi, majčinskoj, saznajte u novom broju Storyja koji je na kioscima od 3. kolovoza.