Nogometaš Šime Vrsaljko na Instagramu je pokazao kako uživa s kćeri Viktorijom i sinom Brunom na ljetovanju.

Šime je prvo podijelio fotografiju na kojoj u naručju drži kći Viktoriju prilikom izlaska iz mora, a u prvom planu su njegova istetovirana leđa. 

Šime Vrsaljko s Kajom Vidmar ima kćer Viktoriju
Instagram 

Zatim je uz pjesmu Bon Jovija 'It's my life' objavio preslatku fotografiju sa 4-godišnjim sinom Brunom kojeg je dobio iz prvog braka sa Šibenčankom Mateom. 

Šime Vrsaljko sina Brunu dobio je iz braka sa Šibenčankom Mateom
Instagram 

Podsjetimo, Šime trenutno uživa u ljubavi sa slovenskom dizajnericom i poduzetnicom Kajom Vidmar s kojom je dobio kći Viktoriju.

Ekskluzivno za Story prvi put su zajedno pozirali, a novopečena majka progovorila je o svom odnosu sa Šimom i otkrila detalje njihove ljubavne priče koja je rezultirala rođenjem kćerkice Viktorije.

Kaja Vidmar i Šime Vrsaljko zajedno su dobili kći Viktoriju
Story Press 

'Javnost je stvorila sliku našeg odnosa kako bi se dobro prodala, ali naša priča je potpuno drugačija. Ova priča je naša, ovaj život je naš, mi ga čuvamo i volimo', rekla je 27-godišnja novopečena majka i poduzetnica Kaja.

Također, otkrila je i kakav je Šime kao otac.

'Šime je otac za kojeg su njegova djeca jako vezana. Daje im ljubav, sreću i veselje, među njima se vidi posebna veza. Kad se igra s njima, postaje mali dječak. Svaki put kada Bruno dođe u našu kuću, imamo igru 24 sata dnevno. Njegova dječja soba je uvijek puna smijeha i zabave. Ponosna sam na Šimu, stvarno me iznenadio kako dobro zna postupati i s tek rođenom bebom.'

U galeriji pogledajte više fotografija Šimine nove izabranice.

Instagram Slovenska manekenka Kaja Vidmar djevojka je Šime Vrsaljka