Dok hrvatska nogometna reprezentacija na vrućem travnjaku u Dohi naganja loptu, vođena željom da osvoji Svjetsko prvenstvo, bivši Vatreni Šime Vrsaljko s novom se obitelji provodi u snježnoj idili.

Slovenska influencerica, Kaja Vidmar, objavila je fotografije na kojoj s njim i njihovom kćeri uživa u zimovanju na nepoznatoj lokaciji.

Obitelji Vrsaljko-Vidmar očito gode minusi u zraku i snježne pahuljice jer, sudeći prema objavama, izgledaju sretnije no ikad. Naime, na jednoj od fotografija nogometaš je čvrsto obgrlio svoju, navodno, zaručnicu, a ona je podignula nogu poput princeze, pokazujući da je u njega zaljubljena kao i prvog dana.

Šime Vrsaljko i Kaja Vidmar na zimovanju
Instagram 

Na posljednjoj fotografiji iz galerije, Kaja je pozirala s kćeri Viktorijom kojoj je odjenula crvenu kariranu haljinicu, a glavu joj je ukrasila ukrasom za kosu u obliku rogova od soba.

Kaja Vidmar pozira s kćeri Viktorijom
Instagram 

Podsjetimo, Zadranin je u posljednje vrijeme više usmjeren na obiteljski život, pogotovo nakon što je dobio drugo dijete, kćerkicu Viktoriju. Iako nitko nije ni znao da se razveo od supruge Mateje s kojom je dobio sina Brunu, u jednom je trenutku svima postalo jasno da bivši reprezentativac ljubi lijepu Slovenku.

Iako su to skrivali mjesecima, Kaja je za Story ekskluzivno progovorila o istini koja se krila iza svih 'šuškanja'.

'Nisam vjerovala da postoji ljubav na prvi pogled dok nisam upoznala Šimu. Ja kažem da je to bila sudbina. Iste smo energije, sličnih karaktera, sve nas to jako veže... Šime je otac za kojeg su njegova djeca jako vezana. Daje im ljubav, sreću i veselje, među njima se vidi posebna veza. Kad se igra s njima, postaje mali dječak. Svaki put kada Bruno dođe u našu kuću, imamo igru 24 sata dnevno. Njegova dječja soba je uvijek puna smijeha i zabave. Ponosna sam na Šimu, stvarno me iznenadio kako dobro zna postupati i s tek rođenom bebom', rekla nam je tada lijepa Kaja.

'Nikada nisam imala loših iskustava s medijima. U Sloveniji sam u jako dobrim odnosima s medijskim kućama i svi tekstovi o meni uvijek su bili istiniti i pozitivno tonirani, sve do jednom. Medijska pozornost nije nešto što želim, ali ona dolazi uz posao kojim se Šime i ja bavimo. Ne smeta mi to. Smeta mi što kad se privatno povučemo, mediji počnu izmišljati priče samo zato što im se ne javimo i ne odgovorimo. Nismo obavezni odgovoriti na svaki medijski upit. Tekstovi koji su izneseni u javnost napisani su prljavo i šaljivo, samo da budu čitani. Što su prljaviji, to više ljudi zanima. Javnost ne zna istinu, javnost ne zna naše životne svjedoke, ljubav, obitelj. Javnost je stvorila sliku našeg odnosa kako bi se priča dobro prodala, ali naša priča je potpuno drukčija. Ova priča je naša, ovaj život je naš, mi ga čuvamo i volimo', zaključila je tada.

Više fotografija sretnog para pogledajte u galeriji.

Story Press Šime Vrsaljko i Kaja Vidmar u intervjuu za Story