Napokon je stigao najiščekivaniji događaj godine, L'ADRIA STORY HALL OF FAME, koji je i ovaj put tradicionalno okupio najveće hrvatske i regionalne zvijezde.

Ovo je 10. godišnjica legendarnog eventa, ali i 10. godišnjica Story Hall of Fame nagrade koju Story, uz podršku partnera, nagrađuje brojne medijske, umjetničke i estradne zvijezde s domaćeg i regionalnog neba, a svi oni redom doživljavaju ovu prestižnu nagradu kao izraz podrške magazina i publike, kao pljesak za sva njihova postignuća i rad kojim ostavljaju trag.

Nagradu u kategoriji Najbolja influencerica powered by Jana vitamin s kolagenom ove je godine dobila Paula Sikirić

Paula Sikirić
Story Press 

Sa skoro sto tisuća pratitelja samo na društvenoj mreži Instagram, Paula Sikirić jedna je od najvažnijih digitalnih akterica u Hrvatskoj i regiji.

Obožava modu, ima jedinstven stil koji brojni kopiraju, njezine savjete za njegu kože lica i tijela te kose slušaju desetine tisuća žena i muškaraca, dok se brendovi otimaju za njezinu pozornost. Ona je uistinu digitalna boginja – živjela kraljica!

'Ne znam tko vas je potplatio. Drago mi je što sam dobila nagradu. Napokon se vidi moj uložen trud i to što nisam uzela porodiljni. Isplatilo mi se', rekla je influencerica koja je zablistala u dugoj bijeloj toaleti otvorenih ramena i s prorezima na trbuhu. Kreaciju je dodatno 'začinila' crnim kožnim rukavicama do lakta i naglašenom šminkom.

Paula Sikirić
Story Press 

'Nosim Đugu. Spremala sam se cijeli dan u etapama. Ujutro sam išla na tretmane, onda šminka i frizura pa natrag doma kako bi se namontirala do kraja i evo... Ovo je finalno izdanje', ispričala je.

Ovogodišnja lokacija L'Adria Story Hall of Famea je Mozaik Event Centar (HoB), koja je svojim urbanim eksterijerom i zelenom oazom uvela uzvanike u 'novu dimenziju' događaja i treće desetljeće postojanja medijskog brenda Story!

Partneri događanja su Opel, Braun Beauty Hrvatska, EDURO, PIVO 5TH ELEMENT, The Cookie Factory, Uber, PPD Global – vodeća distribucija alkoholnih pića i illy kave, Kerastase i Loreal Professionnel Paris, Altera, Festigia, Belodore - House of Essence, Iris MBM Vrtni centar i HP.

#ladriastoryhalloffame #storyslavi21 #novadimenzija

 Tko je sve bio na L'Adria Story Hall of Fameu pogledajte u galerijama:

Story Press Poznati na L'Adria Story Hall of Fame

Story Press Poznati na L'Adria Story Hall of Fame

Story Press Poznati na L'Adria Story Hall of Fame

Story Press Ella Dvornik na L'Adria Story Hall of Fameu 2023.

Story Press Poznati na L'Adria Hall of Fame

Story Press Poznati na L'Adria Story Hall of Fame

Story Press Poznati na L'Adria Story Hall of Fame