Deseto izdanje najglamuroznijeg društvenog događaja, L'ADRIA STORY HALL OF FAME, okupilo je brojne domaće i regionalne zvijezde, brojne influencere i druge poznate osobe iz estradnog miljea i društvenog života.

Dare to enter the new dimension! Pod tim motom u jubilarnom ruhu održao se ovogodišnji najiščekivaniji party godine, a za crveni tepih, koji se ove godine postavio na spektakularno uređenoj lokaciji Mozaik Event Centra (HoB) u Zagrebu, brojne su se zvijezde pripremale mjesecima u želji da zabljesnu u najboljem izdanju.

Story Press Poznati na L'Adria Story Hall of Fame

I doista, i ovogodišnji se L'ADRIA Story Hall of Fame crveni tepih mogao usporediti s najpoznatijim društvenim događajima koji se organiziraju na svjetskoj razini.

Story je povodom 21. rođendana dodijelio i nagrade u 20 kategorija, a među njima našla se i ona za 'Shooting star' powered by PIVO 5TH ELEMENT, a osvojio ju je mladi glumac Lovro Juraga koji je široj javnosti postao poznat i kao natjecatelj u showu 'Zvijezde pjevaju'.

Lovro Juraga na Story Hall of Fameu 2023.
Instagram 

'Drago mi je po prvi put biti ovdje pogotovo jer ste mi dali i nagradu. Kako kaže tema ovoga, ovo je neka nova dimenzija još za mene... Mislim da je svaka nagrada od važnosti i da svaka ima neku ljepotu u sebi. Medijske nagrade znače da je nekakav rad primijećen u cijeloj masi i jako mi je drago. To je ujedno i pokazatelj da svoj posao radiš dobro', rekao nam je Lovro. 

Inače, njegov otac Slavko Juraga prvak je Drame zagrebačkog HNK, a brat Marko nagrađivani redatelj

'Nositi se s prezimenom teret je koji je otpočetka bio tu, ali ja sam se trudio svojim radom što više pokazati da sam individua i sam za sebe i da sam pokupio nešto i od brata i od tate, ali da sam nastavio nekim svojim smjerom. Svakako su me njih dvojica umjetnički i kazališni odgojili i jako sam zahvalan na tome te da njih dvoje nije bilo, najvjerojatnije ne bi ni mene u ovom poslu. Vjerojatno bih se bavio nekakvom znanošću kako je i bila prvotna ideja', rekao nam je Lovro pa otkrio da mu nisu dali mnogo savjeta. 

'Više me puštaju da se snalazim sam. Bacili su me u more i rekli 'hajde, plivaj'. Ali na kraju, oni su mi uočiste i baza u koje, kad se i ja prepadnem ovog nekog vanjskog svijet, uvijek dolazim i pitam 'i što sad?'', dodao je mladi glumac. 

Lovro Juraga na Story Hall of Fameu
Story Press 

Iako je pobijedio u posljednjoj sezone showa 'Zvijezde pjevaju', kaže da se sada više nebi okušao u sličnim formatima. 

'Nisam baš siguran. Glazbom ću se nastaviti baviti kao hobijem, Vjeki sam rekao da će mi biti doživotni mentor, ali ništa u ozbiljnijem smislu', zaključio je. 

Partneri događanja su Opel, Braun Beauty Hrvatska, EDURO, PIVO 5TH ELEMENT, The Cookie Factory, Uber, PPD Global – vodeća distribucija alkoholnih pića i illy kave, Kerastase i Loreal Professionnel Paris, Altera, Festigia, Belodore - House of Essence, Iris MBM Vrtni centar i HP.

#ladriastoryhalloffame #storyslavi21 #novadimenzija

Tko je sve došao na L'Adria Story Hall of Fame, pogledajte u našim galerijama:

Story Press Poznati na L'Adria Story Hall of Fame

Story Press Poznati na L'Adria Story Hall of Fame

Story Press Ella Dvornik na L'Adria Story Hall of Fameu 2023.

Story Press Poznati na L'Adria Hall of Fame

Story Press Poznati na L'Adria Story Hall of Fame

Story Press Poznati na L'Adria Story Hall of Fame