Napokon je stigao najiščekivaniji događaj godine, L'ADRIA STORY HALL OF FAME, koji je i ovaj put tradicionalno okupio najveće hrvatske i regionalne zvijezde.

Ovo je 10. godišnjica legendarnog eventa, ali i 10. godišnjica Story Hall of Fame nagrade koju Story, uz podršku partnera, nagrađuje brojne medijske, umjetničke i estradne zvijezde s domaćeg i regionalnog neba, a svi oni redom doživljavaju ovu prestižnu nagradu kao izraz podrške magazina i publike, kao pljesak za sva njihova postignuća i rad kojim ostavljaju trag.

Nagradu u kategoriji Najbolja naslovnica powered by L'Adria osvojili su Bruno Petković i Iva Šarić

Iva Šarić na Story Hall of Fameu 2023.
Story Press Iva Šarić

Magazin Story početkom travnja ekskluzivno je donio uvid u jednu od najljepših ljubavnih priča, onu između manekene i voditeljice Ive Šarić i proslavljenog nogometnog reprezentativca Brune Petkovića.

Iva nam je priznala da je nije bilo lako nagovoriti da snime ovu naslovnicu, no da joj je sad drago što je pristala.

‘Moram priznati da mi je bilo jako lijepo. To je naslovnica na koju su me dugo nagovarali i sad iz ove perspektive moram priznati da sam jako sretna što smo je snimili. Mislim da će mi ostati u jako lijepom sjećanju', rekla je za Story.hr.

Iva i Bruno poznati su po tome da drže do svoje privatnosti i da ne govore rado o privatnom životu pa smo je upitali i kako to da su ovaj put popustili.

Iva Šarić na Story Hall of Fameu 2023.
Story Press 

‘Slomili su me jednostavno’, našalila se Iva i dodala: 'Onda sam samu sebe zapitala zašto ne. Imamo jednu lijepu priču, ne znam zašto više da se skrivamo, ne znam zašto da toliko pazimo što ćemo reći, jednostavno sam pristala. Bila je super ekipa i rekla sam zašto ne.’

Njihove fotografije, koje potpisuje Beograđanka sa zagrebačkom adresom Senja Vild, prepune nježnosti, rastopile su brojna srca i definitivno osvojile golemu pozornost čitatelja u online i offline svijetu. 

L’Adria Story Hall of Fame večeras se održava u Mozaik Event Centru (HoB), koji će svojim urbanim eksterijerom i zelenom oazom uvesti uzvanike u 'novu dimenziju' događaja i treće desetljeće postojanja medijskog brenda Story!

Iva Šarić na Story Hall of Fameu 2023.
Story Press 

Story Hall of Fame podržavaju generalni partner - L'Adria, zlatni partner - Jana vitamin s kolagenom, srebrni partner – Prahir Fine Jewellery te partner Opel. Uz njih, partneri događanja su Braun, Belodore - House of Essence, Kerastase, Loreal Professionnel Paris, Pivo 5th element, HP, PPD Global – vodeća distribucija alkoholnih pića i illy kave, EDURO, Uber te Iris MBM vrtni centar, Festigia, The Cookie Factory i Altera.

Ekskluzivno na svim platformama Storyja pratite večeras od 20h L'ADRIA STORY HALL OF FAME…

#ladriastoryhalloffame #storyslavi21 #novadimenzija

Više fotografija s crvenog tepiha na L'Adria Story Hall of Fameu pogledajte u galeriji: 

Story Press Poznati na L'Adria Story Hall of Fame