Story u svibnju slavi svoj 21. rođendan.

Brend koji je obilježio domaću scenu, tijekom svih ovih godina je donio brojne priče - od lijepih preko tužnih do skandaloznih, a svojim je vjernim čitateljima donosio i razne ekskluzive. U slavljeničkom mjesecu prisjetit ćemo se nekih od naših ekskluziva, kako onih najsvježiji tako i onih na koje ste možda i zaboravili.

Jednu od najljepših, dosad neispričanih ljubavnih priča samo za Story su otkrilimodel i voditeljica Iva Šarić i njezin zaručnik, nogometni reprezentativac Bruno Petković.

Divno je vidjeti mlad, vrlo uspješan i tako zaljubljen par koji se uzajamno poštuje dok zajedno korača kroz život, a njihova ljubavna priča definitivno nalikuje filmskoj.

Iva Šarić i Bruno Petković zajedno imaju sina Adriana
Senja Vild 

'Najzanimljivije je što oboje imamo svoju verziju tog događaja, pa se često i šalimo na tu temu. No jedno je sigurno, prvi susret bio je sudbonosan', otkrila nam je Iva, kojoj je Bruno velika podrška i iznimno važan oslonac u životu, baš kao i ona njemu.

'Slobodno vrijeme posvećujemo isključivo obitelji i naravno da su mi Iva i obitelj najveća podrška i motivacija. Dolazim iz sportske obitelji i sport mi je od malih nogu u krvi. Bez toga ne mogu zamisliti svoj život', priznaje uspješan Metkovčanin koji je sa samo 12 godina iz maloga grada sam došao u hrvatsku metropolu kako bi ostaviti svoje snove.

Iva Šarić
Senja Vild 

Za Brunu kažu da je skroman i da uživa u malim stvarima koje se ne mogu kupiti novcem, što i sam potvrđuje.

'To znaju svi koji me poznaju. Sreća i mir ne kupuju se novcem. S godinama sazrijevamo i samim tim mijenjamo stil života. Tako i ja danas imam potpuno drukčiji pogled na određene situacije', ističe uspješni dinamovac koji je nesebično i uz veliku ljubav prihvatio i dvojicu sinova iz Ivina prvog braka pa svim mladim i uspješnim muškarcima može poslužiti samo kao primjer i uzor.

'Bruno je divan otac. Adrian i on imaju neki poseban odnos koji samo njih dvojica razumiju. Dok je bio beba, Adrian je više bio privržen meni, ali što je stariji, više traži tatu, što je i sasvim normalno', nadovezuje se Iva opisujuću Brunovu roditeljsku brigu i posvećenost, dok on nastavlja s komplimentima na njezin račun.

iva šarić, bruno petković
Senja Vild 

'Iva je najbolja mama na svijetu, uz moju Ružu! Ima puno ljubavi i vrlo je organizirana. Sve stigne i više-manje sve ona vodi, nikada ništa ne zaboravlja i potpuno se posvetila odgoju dječaka. Ima nevjerojatnu pozitivu energiju i upravo to prenosi na djecu. Adrian je napunio dvije godine i zaista ne znam kako je vrijemo tako brzo prošlo... Promijenio nam je život i unio nevjerojatnu ljubav u sve nas', kaže Petković koji je posebno vezan uz svoju majku Ružu, nekadašnju rukometašicu.

Oboje priznaju da ne žure s planovima za drugo zajedničko dijete te da svakodnevno uživaju u euforičnoj kućnoj atmosferi sa svojim djecom.

Iva Šarić
Senja Vild 

'Čovjek snuje, a Bog određuje. Uživam u svojim trenutačnim ulogama i zaista sam zahvalna na svemu što imam u životu, a što će biti u daljoj ili bližoj budućnosti, vidjet ćemo', ističe Iva, a Bruno se nadovezuje u istom tonu.

'Lijepo nam je, uživamo u ovom životnom razdoblju, a što će nam donijeti sutra, vidjet ćemo', zaključuju.

Otkrili su nam i da će se njihovo sudbonosno 'da' sigurno dogoditi, ali tek kada im to životne okolnosti dopuste.

'Potpuno smo neopterećeni u vezi s vjenčanjem. Dogodit će se sigurno, ali tek kada nam obaveze dopuste da sve organiziramo baš kako smo zamislili', kaže Iva.

Robert Gašpert, John Pavlish Iva Šarić