Američki glumac Alec Baldwin pohvalio se novim izgledom na svom Instagram profilu. Naime, glumac je obrijao gustu bradu koju je imao za potrebe snimanja filma Rust, a mnogima se nije svidjelo to što se Baldwin hvali na društvenim mrežama zbog činjenice da je prije 18 mjeseci slučajno upucao snimateljicu Halynu Hutchins na setu.

'Bože, kako je dobro bilo obrijati ovu bradu', napisao je Baldwin i time razljutio neke od svojih pratitelja koji su mu pisali sve i svašta.

Baldwin
Instagam 

'A, reci nam, je li bio dobar osjećaj upucati snimateljicu?', 'Nema šanse da gledam to smeće od filma. Ti 100 posto zaslužuješ biti u zatvoru sada, a ne da se izležavaš tu po krevetu. Bolje ti je da si razmisliš koliko si zapravo dobro prošao' bili su tek neki od komentara ispod objave.

Nije ovo prvi put da mu ovako komentiraju. Na nedavnoj objavi sa suprugom također je dobio brojne kritike.

Hilaria i Alec Baldwin
Instagram 

 'Doista nije vrijeme da se javno ponašaš samodopadno ili pobjednički. Ili tražiš bilo koji oblik čestitke. Umrla je mlada žena. Nisi proglašen nevinim na sudu samo ako su optužbe odbačene. Bez obzira na to hoće li se dokazati da je netko kriv, Halyna Hutchins je i dalje jedina žrtva ovdje', 'Kad imate puno novca i možete angažirati vrhunske odvjetnike!', 'Sada se prekini igrati s pištoljima', komentirali su.

Podsjetimo, Baldwin je oslobođen optužbi za ubojstvosnimateljice Halyne Hutchins na setu filma 'Rust' u listopadu 2021. godine.