Kim Basinger (69) rijetko se pojavljuje u javnosti posljednjih godina i napravila je iznimku zbog svoje kćeri Ireland Baldwin (27).

Naime, legendarna glumica je snimljena u utorak u Hollywoodu dok je išla na baby shower koji je organizirala njezina kći, a tema je bila striptiz klub. Kim je bila u odijelu i crnoj košulji te se moglo primijetiti njezino lice bez ijedne bore i napuhnuti obrazi.

Kim Basinger i Mitch Stone na baby showeru njezine kćeri Ireland
Profimedia 

Smješkala se dok su je paparazzi fotografirali, a bila je u društvu svog dugogodišnjeg partnera, frizera i poduzetnika Mitcha Stonea s kojim se rijetko pojavljuje u javnosti. Zajedno su više od pet godina i jedna od prilika kada su bili snimljeni je kada su u srpnju 2018. prosvjedovali protiv korejske trgovine psećim mesom.

Kim Basinger i Mitch Stone na baby showeru njezine kćeri Ireland
Profimedia 

Fotografije s Kim je objavila i njezina kći Ireland na Instagramu, a može se vidjeti da su se odlično zabavljale.

Fotografije pogledajte ovdje. 

Također, mnogi su primijetili i da nije bio prisutan glumičin bivši suprug i Irelandin otac, Alec Baldwin (64) koji se u utorak pojavio prvi put na crvenom tepihu nakon što je u siječnju protiv njega dignuta optužnica za ubojstvo iz nehaja.

Alec Baldwin pojavio se na crvenom tepihu nakon što je dignuta optužnica protiv njega
Profimedia 

Glumac i komičar došao je na svečanost kazališta The Roundabout Theatre Company u New Yorku. Nosio je sivo odijelo, a smješkao se dok je pozirao fotografima. Vjerojatno je njegov odnos s kćeri Ireland, koja očekuje svoje prvo dijete s glazbenikom RAC-om (38), ponovno napet jer je objavljivala golišave fotografije što je njega uvijek ranije ljutilo.

Podsjetimo, holivudske zvijezde Alec Baldwin i Kim Basinger vjenčali su se 1993. godine, a 1995. na svijet im je stigla kći Ireland Basinger Baldwin. Njihov razvod bio je ružan, a njihova borba oko skrbništva brutalna. Baldwin je 2013. svoj razvod od Basinger usporedio s Indokineskim ratom. 'Od 2000. do 2006., tijekom Dien Bien Phua, moje brakorazvodne parnice... jedva vam mogu reći što sam radio tih šest godina', rekao je za The Guardian . 'Bilo je to razdoblje koje je bilo jako bolno, šest godina sam gledao s litice.'

Alec Baldwin i Kim Basinger u braku su dobili kći Ireland.jpg
Profimedia 

Basinger, koja izbjegava pojavljivanja u javnosti i nije imala filmskih uloga od 2018., najčešće se može vidjeti tijekom odlazaka u teretanu. Svoju prirodnu ljepotu je naručila estetskim zahvatima i zbog toga se skriva.

Također, tijekom godina se borila s agorafobijom, strahom od ljudi i prostora. U jednom razdoblju čak šest mjeseci nije izlazila iz kuće. Uspjela je pobijediti strahove i to je rezultiralo njezinom ulogom u seriji 'Charliejevi anđeli' što joj pomoglo i sa samopuzdanjem.