Ireland Baldwin (27) raduje se rođenju svog prvog djeteta i aktivna je na Instagramu na kojem je krajem prošle godine obrisala sve fotografije.

Manekenka je napravila potez koji će sigurno uzrokovati glavobolje njezinom ocu Alecu Baldwinu (64). Naime, trudna Ireland je pozirala gola i prekrila samo grudi.

'Beba na putu', napisala je uz fotografiju. Selfie je snimila ispred ogledala u kupaonici s ručnikom na glavi i pokazala poveći trudnički trbuh te je pritom mobitelom sakrila lice. Mogle su se primijetiti i tetovaže na njezinom tijelu.

Ireland Baldwin pozirala gola
Instagram 

'Predivna kraljica', komentirala joj je kći Brucea Willisa, Rumer koja također očekuje prvo dijete. Njezin potez su pohvalili i brojni pratitelji.

'Da barem moja generacija nije bila toliko opsjednuta sa skrivanjem trudničkog trbuha jer nikad nismo ljepše nego tijekom trudnoće', 'Tako sam sretna zbog tvoje obitelji, osobito bake Kim! Čestitam!', 'Tvoje dijete i djeca tvog oca će biti toliko blizu po dobi!', 'Lijepo dijete na putu', 'Jako si lijepa', komentirali su.

Inače, Ireland očekuje kćer s glazbenikom RAC-om (38), a nedavno se ošišala na kratko, obrisala stare fotografije na Instagramu i promijenila je ime svog profila na toj društvenoj mreži. Maknula je prezime svog oca te je stavila u opis da je spisateljica. Kći glumačkih legendi Kim Basinger i Aleca Baldwina prije nekoliko tjedana se obračunavala i s hejterima.

'Ponovno objavljujem odabrane fotografije neprimjerene za djecu mlađu od 13 godina jer me volite prijavljivati', napisala je trudna Ireland uz niz fotografija na kojima je pozirala u raznim odjevnim kombinacijama. Na jednoj od njih je u trapericama, odnosno toplesu, a upravo takve je fotografije ranije kritizirao njezin otac.

Ireland je na Silvestrovo sretnu vijest otkrila fotografijom s ultrazvuka. Manekenka s dečkom živi u Oregonu, a vjeruje se kako je par zajedno oko godinu dana

Zanimljivo, njen otac, kontroverzni Alec Baldwin je ponosni otac osmero djece, a javnost ga smatra ubojicom nakon što je na setu iz vatrenog oružja usmrtio snimateljicu, no i dalje tvrdi da nije kriv. Nedavno je objavljeno da je optužen za ubojstvo iz nehaja za smrt snimateljice Halyne Hutchins na setu filma 'Rust'. Prva okružna tužiteljica Mary Carmack-Altwies i posebna tužiteljica slučaja 'Rust' Andrea Reebu u Novom Meksiku tvrde da glumac nije pratio vježbe rukovanja vatrenim oružjem na snimanju jer je u to vrijeme pričao na mobitel.

Hilaria i Alec Baldwin imaju zajedno sedmero djece
Profimedia 

Podsjetimo, Alec je dobio Ireland s bivšom suprugom Kim Basinger, a čak sedmero djece ima s drugom suprugom, instruktoricom joge Hilarijom Baldwin.