Alec Baldwin (65) oglasio se na Instagramu nakon što je oslobođen optužbi za ubojstvo snimateljice Halyne Hutchins na setu filma 'Rust' u listopadu 2021. godine.

Posvetio je objavu 26 godina mlađoj supruzi Hilariji s kojom je objavio zajedničku fotografiju, a spomenuo je i svog odvjetnika Lukea Nikasa. 'Ovoj ženi dugujem sve što imam. I tebi, Luke', napisao je glumac i komičar.

Hilaria i Alec Baldwin
Instagram 

Mnogi pratitelji su mu poručili da su sretni zbog njega jer je oslobođen optužbi dok je nekima 'upalo u oko' da je podijelio premutnu fotografiju. Ipak, pojedincima je smetalo što Baldwin slavi pobjedu i podsjetili su ih da je umrla žena iz koje su ostali suprug i sin. 

'Doista nije vrijeme da se javno ponašaš samodopadno ili pobjednički. Ili tražiš bilo koji oblik čestitke. Umrla je mlada žena. Nisi proglašen nevinim na sudu samo ako su optužbe odbačene. Bez obzira na to hoće li se dokazati da je netko kriv, Halyna Hutchins je i dalje jedina žrtva ovdje', 'Kad imate puno novca i možete angažirati vrhunske odvjetnike!', 'Sada se prekini igrati s pištoljima', komentirali su. 

Našalili su se i na Hilarijin račun koja je ranije uhvaćena u lažima. Naime, ona je tvrdila da je rođena u Španjolskoj i da nije Amerikanka. Hilaria je godinama ponosno isticala svoje korijene iz ove europske države, a često je u intervjuima znala ubacivati španjolske riječi i fraze.

Hilaria i Alec Baldwin imaju zajedno sedmero djece
Profimedia 

No onda je jedna žena krajem 2020. godine na Twitteru napisala: 'Zadivljujuće je kako se Hilariji Baldwin svih ovih godina dalo pretvarati da je iz Španjolske. Ne razumijem zašto laže da je živjela tamo i da je porijeklom od tamo?', što je pokrenulo lavinu komentara i članaka na ovu temu.

Društvene mreže ubrzo nakon toga preplavili su snimke u kojima gospođa Baldwin priča o tome kako je rođena u Španjolskoj i govori uz jak naglasak, a u jednoj emisiji je inscenirala da je zaboravila kako se na engleskom kaže 'krastavac'.

Inače, Baldwin je početkom mjeseca proslavio svoj 65. rođendan, a supruga mu je čestitala na Instagramu. 'Fotografija naše divljine, baš onakve kakvi jesmo. Neka vam ova godina donese mir, zdravlje i sreću. Osjećamo se sretnima što smo uz tebe...kroz sve to. Sretan rođendan, Alec - volimo te', napisala je Hilaria.

Podijelila je fotografiju na kojoj su ona i glumac sa svojih sedmero djece, a moglo se primijetiti koliko je on smršavio te je odlučio pustiti bradu. Mnogi pratitelji su se u komentarima pridružili čestitkama i komentirali kako su lijepa obitelj.

Podsjetimo, par ima kćeri Carmen (9), Mariju (1) i petomjesečnu Ilariju te sinove Rafaela (7), Leonarda (6), Romea (4) i Eduarda (2), a u braku su od 2012. Javnost je zamijetila da glumac u posljednje vrijeme izgleda sve umornije i starije.