Hilaria Baldwin (39) čestitala je na Instagramu 65. rođendan svom suprugu, slavnom glumcu i komičaru Alecu Baldwinu.

'Fotografija naše divljine, baš onakve kakvi jesmo. Neka vam ova godina donese mir, zdravlje i sreću. Osjećamo se sretnima što smo uz tebe...kroz sve to. Sretan rođendan, Alec - volimo te', napisala je Hilaria.

Podijelila je fotografiju na kojoj su ona i glumac sa svojih sedmero djece, a može se primijetiti koliko je on smršavio te je odlučio pustiti bradu. Mnogi pratitelji su se u komentarima pridružili čestitkama i komentirali kako su lijepa obitelj. Nije bilo negativnih komentara kao uvijek.

Nekoliko dana ranije Alec je posvetio romantičnu objavu svojoj supruzi, instruktorici joge. 'Na današnji dan prije jedanaest godina zaručio sam se s ovim divnim ljudskim bićem. Ona je negdje ispod ove hrpe. 11 godina, 7 djece, ocean sjećanja kasnije, volim te Hilaria', napisao je glumac uz fotografiju na kojoj ona leži na tepihu dok su kraj nje djeca.

Mnogi obožavatelji su mu čestitali na 'ulovu života' i divnoj obitelji.

Kasnije, na svoj rođendan komičar je objavio selfie s Hilarijom koja se našla na listi omraženih poznatih dama zbog niza laži koje je javno izrekla. Također, često se gurala za svojih 'pet minuta slave'. 'Sretnik sam', napisao je uz fotografiju. 

Inače, par ima kćeri Carmen (9), Mariju (1) i petomjesečnu Ilariju te sinove Rafaela (7), Leonarda (6), Romea (4) i Eduarda (2), a u braku su od 2012. Javnost je zamijetila da glumac u posljednje vrijeme izgleda sve umornije i starije, no nedavno se pojavio na jednom događanju u New Yorku.

Smiješio se dok je pozirao fotografima što se mnogo komentiralo. Naime, u siječnju su prva okružna tužiteljica Mary Carmack-Altwies i posebna tužiteljica slučaja 'Rust' Andrea Reebu u Novom Meksiku objavile da će Baldwina i glavnu oružarku filma Hannah Gutierrez-Reed teretiti za ubojstvo iz nehaja zbog smrti snimateljice Halyne Hutchins.

Osim što ga se tereti za ubojstvo snimateljice, nedavno su tri člana produkcije filma 'Rust' podigla tužbu protiv Baldwina tvrdeći da pate od anksioznosti i posttraumatskog stresnog poremećaja (PTSP) nakon smrti Hutchins na setu.

Alec Baldwin pojavio se na crvenom tepihu nakon što je dignuta optužnica protiv njega
Profimedia 

Kako su izvijestili strani mediji, članovi produkcije - operaterka na lutkama Ross Addiego, scenografkinja Doran Curtin i operater filmske opreme Reese Price tvrde da su bili u blizini pištolja kada je ispaljen metak i da su od tada pretrpjeli 'ozljede od eksplozije' zbog neočekivane eksplozije pištolja.

Snimateljica je pala ispred Curtin. 'Šokirano je gledala kako ju je Hutchins uhvatila za trbuh. Curtin je stavila ruke na snimateljičin trbuh pokušavajući pronaći izvor njezine boli i shvatiti što se događa. Nakon toga su je izbacili iz crkve u kojoj se sve dogodilo', piše u tužbi.

Kasnije se scenografkinja onesvijestila od posljedica eksplozije i šoka zbog pucnja.

Iako se pojavio na crvenom tepihu nakon svega sa smiješkom, Alec nije viđen na baby showeru koji je organizirala njegova kći Ireland Baldwin (37) početkom prošlog mjeseca. Manekenka očekuje kćer s glazbenikom RAC-om , a otkrila je da će joj dati ime Holland. Tada je u rijetkom izlasku snimljena Kim Basinger (69) s kojom je Alec dobio kćer Ireland.

Kim Basinger i Mitch Stone na baby showeru njezine kćeri Ireland
Profimedia 

Podsjetimo, holivudske zvijezde Alec Baldwin i Kim Basinger vjenčali su se 1993. godine, a 1995. na svijet im je stigla kći Ireland Basinger Baldwin. Njihov razvod bio je ružan, a njihova borba oko skrbništva brutalna. Baldwin je 2013. svoj razvod od Basinger usporedio s Indokineskim ratom.

'Od 2000. do 2006., tijekom Dien Bien Phua, moje brakorazvodne parnice... jedva vam mogu reći što sam radio tih šest godina. Bilo je to razdoblje koje je bilo jako bolno, šest godina sam gledao s litice', ispričao je za The Guardian.