U tijeku je L'Adria Story Hall of Fame, najiščekivaniji i najglamurozniji celebritiy događaj u Hrvatskoj i regiji na kojem su se tradicionalno okupile najveće zvijezde iz Hrvatske i regije. 

Poznato je da se Story Hall of Fame eventima uvijek vesele i slavni koji se baš za ovu večer redovito trude pokazati u najboljim izdanjima.

Jedna od osoba koju je bilo nemoguće ne primijetiti i za kojom su se okrenule sve glave na L’Adria Story Hall of Fameu bio je Božo Vrećo koji je opravdao titulu modne ikone i zablistao u samo njemu svojstvenoj kombinaciji.

Božo Vrećo na L'Adria Story Hall of Fameu 2023.
Story Press 

Božo se na crvenom tepihu pojavio golog torza i s velikim turbanom na glavi, no najupečatljiviji dio njegovog outfit bila je vatrenocrvena suknja koja se poput šlepa vukla za njim.

L’Adria Story Hall of Fame večeras se održava u Mozaik Event Centru (HoB), koji će svojim urbanim eksterijerom i zelenom oazom uvesti uzvanike u 'novu dimenziju' događaja i treće desetljeće postojanja medijskog brenda Story!

Story Hall of Fame podržavaju generalni partner - L'Adria, zlatni partner - Jana vitamin s kolagenom, srebrni partner – Prahir Fine Jewellery te partner Opel. Uz njih, partneri događanja su Braun, Belodore - House of Essence, Kerastase, Loreal Professionnel Paris, Pivo 5th element, HP, PPD Global – vodeća distribucija alkoholnih pića i illy kave, EDURO, Uber te Iris MBM vrtni centar, Festigia, The Cookie Factory i Altera.

Ekskluzivno na svim platformama Storyja pratite večeras od 20h L'ADRIA STORY HALL OF FAME…

#ladriastoryhalloffame #storyslavi21 #novadimenzija

Još zanimljivih toaleta sa L’Adria Story Hall of Famea pogledajte u galeriji:

Story Press Poznati na L'Adria Story Hall of Fame

Story Press Poznati na L'Adria Hall of Fame

Story Press Poznati na L'Adria Story Hall of Fame