U tijeku je najglamurozniji i najiščekivaniji party godine L'Adria Story Hall of Fame koji je već tradicionalno okupio najveće zvijezde iz Hrvatske i regije, a dobro je poznato da mu se i oni posebno vesele i da se rado odazivaju našim pozivima. 

Naravno, već iz ranijih iskustava smo znali da će nas i ove godine dočekati brižljivo pripremljeni outfiti u kojima će naši poznati zablistati kako samo oni znaju. 

No, ako ste mislili da samo dame brinu za svoju odjeću, moramo vas razuvjeriti. Na Story Hall of Fameu redovito imamo i maštovite muške kombinacije, a večeras nam je pozornost privukao Neven Ciganović. 

Neven Ciganović na Story Hall of Fameu 2023.
Story Press 

Neven je na crveni tepih stigao u elegantnim bijelim hlačama koje je iskombinirao sa ružičastim sakoom s ukrasima ispod kojeg je nosio mrežastu majicu kroz koju su se dobro vidjele njegove tetovaže.

No, poseban detalj kojim je osvojio simpatije svih prisutnih bila je zlatna kruna na njegovoj glavi.

L’Adria Story Hall of Fame večeras se održava u Mozaik Event Centru (HoB), koji će svojim urbanim eksterijerom i zelenom oazom uvesti uzvanike u 'novu dimenziju' događaja i treće desetljeće postojanja medijskog brenda Story!

Story Hall of Fame podržavaju generalni partner - L'Adria, zlatni partner - Jana vitamin s kolagenom, srebrni partner – Prahir Fine Jewellery te partner Opel. Uz njih, partneri događanja su Braun, Belodore - House of Essence, Kerastase, Loreal Professionnel Paris, Pivo 5th element, HP, PPD Global – vodeća distribucija alkoholnih pića i illy kave, EDURO, Uber te Iris MBM vrtni centar, Festigia, The Cookie Factory i Altera.

Ekskluzivno na svim platformama Storyja pratite večeras od 20h L'ADRIA STORY HALL OF FAME…

#ladriastoryhalloffame #storyslavi21 #novadimenzija

Više fotografija s L'Adria Story Hall of Famea pogledajte u galerijama: 

Story Press Poznati na L'Adria Story Hall of Fame

Story Press Poznati na L'Adria Hall of Fame

Story Press Poznati na L'Adria Story Hall of Fame

Story Press Poznati na L'Adria Story Hall of Fame