Bliži se najglamurozniji celebrity događaj ove godine L'ADRIA STORY HALL OF FAME koji će se održati 6. lipnja. Ovom će se prilikom obilježiti deseta obljetnica dodjele nagrada ‘Story Hall of Fame’, kao i 21. rođendan magazina Story.

Na najiščekivanijem društvenom događaju u Hrvatskoj i regiji redakcija magazina Story ugostit će nekoliko stotina zvijezda na najdužem crvenom tepihu, a u međuvremenu smo se odlučili prisjetiti posebnih trenutaka koji su obilježili ranije Story Hall of Fame događaje.

Story HOF 2023
promo 

Na prošlogodišnjem crvenom tepihu bilo je mnogo slavnih parova koji su privlačili pozornost, a susreli su se i neki bivši parovi dok je jedan bivši par i stigao zajedno. Međutim, našao se tamo i jedan par za kojeg nitko nije ni slutio da će uskoro postati bivši i da im je ovo jedno od posljednjih zajedničkih pojavljivanja na crvenom tepihu.

Radi se o glumcima Jeleni Perčin i Momčilu Otaševiću za čiji se razvod saznalo nekoliko mjeseci kasnije. Jelena i Momčilo bili su jedan od omiljenih slavnih parova u regiji, a djelovali su sretno i zaljubljeno pa je mnoge njihove fanove vijest o razvodu zaista iznenadila.

Podsjetimo, Jelena i Momčilo upoznali su se i zaljubili na snimanju serije Zora dubrovačka, a vjenčali se 2018. u njegovoj rodnoj Crnoj Gori. Jelena je tad bila trudna s njihovim prvim djetetom. Kćerkica Maša rodila im se u kolovozu 2018., a krajem studenog 2020. dobili su i sinčića Jakšu.

Jelena Perčin i Momčilo Otašević na Story Hall of Fameu 2022
Story 

Na Story Hall of Fame 2022. su stigli zajedno, ali nisu puno vremena proveli skupa. Fotografirali su se s kolegicom Sandrom Lončarić, nasmijani kao i uvijek, no to im je bila jedina zajednička fotografija te večeri.

Momčilo je većinu vremena proveo za šankom u društvu kolegice Ane Uršule Najev koju su kasnije mnogi krivili za raspad njihova braka te se pisalo da je Momčilo s njom bio u vezi.

Momčilo Otašević i Ana Uršula Najev na Story Hall of Fameu 2022
Story 

Jelena je blistala u crnoj, svilenoj haljini na preklop koja je u prvi plan stavila njezine vitke noge, a uskladila ju je sa zlatnim sandalama, dok je Momčilo za tu priliku izabrao klasično crno odijelo.

Samo nekoliko dana kasnije srpski mediji su se raspisali o njihovom razvodu, a kao razlog su navodili dugu razdvojenost zbog poslovnih obaveza i glasine da imaju problema u odnosu.

Jelenu Perčin na Story Hall of Fameu 2022
Robert Gašpert 

Početkom ove godine su potvrdili da se razvode, a u travnju je Jelena otkrila da su zbog djece ostali u dobrim odnosima.

‘Odnos nam je pristojan. Imamo dvoje zajedničke djece i samo su oni prioritet’, rekla je tad za Slobodnu Dalmaciju.

Momčilo Otašević je 2022. primio Storyjevu nagradu u kategoriji Najboljeg glumca
Matej Grgić 

Da joj ipak nije lako prijeći preko svega otkrila je odgovarajući na pitanje je li joj nakon razvoda pao kamen sa srca.

‘Nije. Neka kamenja ostaju zauvijek’, rekla je.